Εκδηλώσεις Έφηβος - Φοιτητής

Η θεατρική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών στο θέατρο Λιθογραφείον – “Ξύπνημα της Άνοιξης”

Η Θεατρική ομάδα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) παρουσιάζει στο Θέατρο Λιθογραφείον,το διαχρονικό, εξπρεσιονιστικό έργο του Frank Wedekind το “Ξύπνημα της Άνοιξης”

Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 21:30

Έργο, το οποίο λογοκρίθηκε στην εποχή του το 1891 και ανέβηκε για πρώτη φορά 15 χρόνια μετά. Έφηβοι μαθητές συγκρούονται με το σχολείο, την οικογένεια, τον εαυτό τους καθώς ανακαλύπτουν τη θέση τους στον κόσμο ξεπερνώντας τα όρια τους. Αποκαλύπτεται η υποκρισία της πουριτανικής κοινωνίας και μια εξουσία που φιμώνει και καταπιέζει.

Θίγονται θέματα ταμπού, όπως η βία και η σεξουαλικότητα και κρίνεται αναγκαία μια προειδοποίηση για ευαίσθητο περιεχόμενο

Η Θεατρική ομάδα τών Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (Π.Ο.Φ.Π.Π.) είναι μια ερασιτεχνική φοιτητική ομάδα η οποία είναι αυτοδιαχειριζομενη. Λειτουργεί με οριζοντιότητα και οι αποφάσεις παίρνονται μέσω συνελεύσεων οι οποίες λειτουργούν με συνδιαμόρφωση.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Προασπίζουμε το ελεύθερο και δωρεάν θέατρο και τη μη στρατευμένη τέχνη, η οποία αντιδρά σε κάθε μορφή αδικίας και βίας μέσω της ελεύθερης έκφρασης

Δεν ανεχόμαστε καμία είδους παραβιαστική και ρατσιστική συμπεριφορά.

τηλ. κρατήσεων: 2610328394

Ένα βίντεο για την Ενσυναίσθηση που αξίζει να δεις με το παιδί σου – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο