Εκδηλώσεις Έφηβος - Φοιτητής

Στο Θέατρο Λιθογραφείον η παράσταση χορού “Αμφί”

Παρασκευή 31 Μαΐου, στις 21:30                                                                                               

Κάνοντας τίτλο μας το πρόθεμα “αμφι-” στο έργο αυτό εξερευνάται το φάσμα των σημείων μεταξύ του όμοιου και του διαφορετικού, αναζητώντας τον τρόπο συνεργασίας δύο ατόμων, στην απουσία ενός συμβατικού «ντουέτου».

Εκκίνηση του ερευνητικού μας πεδίου, αποτελεί η συμπεριφορά δύο στοιχείων σε μια συνθήκη συνύπαρξης. Ορίζοντας ως «στοιχεία» όλα τα αισθητηριακά μέσα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, θα αναρωτηθούμε πώς η έννοια της δυαδικότητας μπορεί να εφαρμοστεί στον πυρήνα ενός έργου, ψάχνοντας απαντήσεις μέσα από τις τεχνικές «μίμησης» στη σύνθεση, γνωστές για τη χρήση τους σε διαφορετικές εποχές για διάφορους σκοπούς, τόσο στη χορογραφία όσο και στη μουσική.

Έτσι, με αυτό τον χειρισμό του υλικού, επιδιώκουμε ως αποτέλεσμα την αίσθηση δύο «γραμμών» ή «αντικειμένων”, που συνυπάρχουν στον ίδιο χρόνο και χώρο, επικοινωνούν πλήρως μεταξύ τους, ενώ λειτουργούν μεμονωμένα, το καθένα με τον δικό του μοναδικό σκοπό και ύπαρξη.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Ιδέα, Σκηνοθεσία,Χορογραφία, Ερμηνεία: Βαρβάρα Μπαρδακά & Ιουλία Ζαχαράκη

Πρωτότυπη Μουσική σύνθεση: Θάνος Σακελλαρίδης

Δραματουργική επιμέλεια: Ηρώ Βασάλου

Κοστούμια: Λευτέρης Χουδαλάκης

Φωτιστική επιμέλεια: Τάσος Παλαιορούτας

Διάρκεια: 40 λεπτά

τηλ. κρατήσεων 2610328394

*σημειώστε ότι η παράσταση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός συνόλου παραστάσεων χορού που θα λάβουν χώρα στο Θέατρο Λιθογραφείον και υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε ένα συνολικό εισιτήριο σε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τιμή!!!

*H παράσταση επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού

Ένα βίντεο για την Ενσυναίσθηση που αξίζει να δεις με το παιδί σου – Juniors Club

Leave a Comment

Μετάβαση στο περιεχόμενο