Αθλητισμός

10η Ημέρα Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πατρών «Ημέρα Αθλητική – Ημέρα Γιορτινή»

Νέα από το Πανεπιστημιακό γυμναστήριο

Εκατοντάδες φοιτητές και φοιτήτριες, μέλη ΔΕΠ, λοιπό προσωπικό και φίλοι του Πανεπιστημίου Πατρών και του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου, συμμετείχαν και φέτος, για 10η χρονιά, στην «Ημέρα Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Πατρών, που οργανώθηκε την Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2015, από το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στις αθλητικές του εγκαταστάσεις.

panepistimio (44) (1)

Οι φοιτητικές αθλητικές δράσεις περιελάμβαναν τους τελικούς αγώνες Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Ανωμάλου Δρόμου 3.000 μ., Beach Volley, καθώς και επίδειξη Kick Boxing.

panepistimio (9)

Επιπλέον, παρουσιάστηκε ζωντανό μουσικό πρόγραμμα και χορογραφίες από τη φοιτητική ομάδα μουσικής, τραγουδιού και χορού του Πανεπιστη-μιακού Γυμναστηρίου.

panepistimio (19)

Κατά τη διάρκεια της γιορτινής αυτής ημέρας, αναδείχτηκε η σημαντι-κότητα της μαζικής και αγωνιστικής συμμετοχής των φοιτητών και φοιτητριών στις αθλητικές δράσεις του Πανεπιστημίου Πατρών, στις σύγχρονες, ποιοτικές και πολυποίκιλες αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, όπου προσφέρεται αθλητικό έργο βιωματικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.

Συγχαίρουμε την Επιτροπή Αθλητισμού του Πανεπιστημίου και τον Πρόεδρό της, αναπλ. καθηγητή Απ. Βανταράκη, αλλά και τα μέλη ΕΕΠ Φυσικής Αγωγής του Γυμναστηρίου Νίκο Βασιλείου (συντονιστή), Άρη Αγγελόπουλο, Αλ. Πολυδωρόπουλο και Γρ. Μικρώνη για το έργο τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια!

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο