Σχέσεις

8 σημάδια ότι δεν υπάρχει αληθινή αγάπη στην σχέση σας!

Μήπως η αγάπη που πιστεύετε πως υπάρχει στην σχέση σας δεν είναι αληθινή; Στο παρακάτω άρθρο θα το ανακαλύψετε.

Πολλές φορές βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά για έναν άνθρωπο και στο τέλος μας απογοητεύει. Ζευγάρια που νόμιζαν ότι θα πέθαιναν ο ένας για τον άλλον εν τέλει κάποιος από τους δύο ανακαλύπτει ότι η αγάπη τους δεν ήταν αληθινή. Άνθρωποι που νομίζουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό και εν τέλει ανακαλύπτουν ότι το “άλλο τους μισό” τους εξαπατούσε, τους απατούσε, τους κορόιδευε. Και σκέφτονται αυτοί οι άνθρωποι τι έκαναν λάθος. Σκέφτονται αν υπήρχαν σημάδια και αυτοί δεν τα αναγνώρισαν.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο facebook juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες ανθρώπινες συμπεριφορές φαίνονται. Πρέπει να είναι πολύ καλός ηθοποιός ο άλλος για να καταφέρει να κρύψει τελείως τις αληθινές του προθέσεις. Τις περισσότερες φορές οι κόκκινες σημαίες είναι εκεί, απλά εμείς τις αγνοούμε. Στο σημερινό μας άρθρο λοιπόν θα σας μιλήσουμε για όλα εκείνα τα σημάδια που φανερώνουν ότι η αγάπη που έχετε μπορεί και να μην είναι αληθινή και από τις δύο πλευρές. Σίγουρα δεν είναι ένα ευχάριστο άρθρο αλλά χρειάζεται. Διαβάστε παρακάτω: 

Σου δείχνει την αγάπη του περισσότερο στα social media ή μπροστά σε φίλους παρά όταν είστε μόνοι σας

Υπάρχουν άνθρωποι που προβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο την αγάπη τους. Άνθρωποι που ενώ όταν είστε οι δυο σας είναι απόμακροι, όταν έρχεται ένας φίλος ξαφνικά αλλάζουν στάση και ξεκινούν να σας αγκαλιάζουν και να σας λένε τρυφερές κουβέντες.

Άνθρωποι που περισσότερο ενδιαφέρονται για καλλιτεχνικές φωτογραφίες στα social media παρά να επενδύσουν ουσιαστικά σε αυτή την σχέση χωρίς ακροατήριο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου ενδιαφέρεται περισσότερο να “φανεί” από εσένα και όχι να σε αγαπήσει.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Δεν σου δίνει σημασία όταν του μιλάς

Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που ένας από τους δύο είναι ανόρεχτος κι έτσι καταλήγεις ή καταλήγει να μιλάτε μόνοι σας. Παρόλα αυτά όταν στην σχέση δεν υπάρχει αληθινή αγάπη αυτό είναι συνήθεια. Κι ενώ εσύ του λες τι δύσκολη μέρα είχες, πως σου φέρθηκε το αφεντικό στην δουλειά, τι δύσκολη μέρα σε περιμένει αύριο, αυτός κοιτάζει το τηλέφωνο.

Και δεν το κοιτάζει απλά. Δεν σηκώνει το βλέμμα του να σου ρίξει μία ματιά και πρέπει να τον πιέσεις για να σε παρακολουθήσει. Να ξέρεις ότι σε μία σχέση με οικειότητα σχεδόν κανείς δεν θυμάται το αναλυτικό πρόγραμμα του ενός και του άλλου.

Ακόμη όμως κι όταν δεν του καίγεται καρφάκι γι’ αυτά που του λες, εκείνος επειδή σ’ αγαπάει θα σε πάρει αγκαλιά, θα σου κάνει πλάκα για να σου ανεβάσει την διάθεση, θα σε κοιτάζει στα μάτια όταν του μιλάς.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Προσπαθούν να αλλάξουν τις συνήθειες σου

Πολλοί άνθρωποι κάνουν το λάθος να πιστέψουν ότι αυτός που έχουν απέναντί τους θα αλλάξει εφόσον κάνουν σχέση μαζί του. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και δε θα έπρεπε να συμβαίνει. Σίγουρα σε μία σχέση ο ένας έχει απαιτήσεις από τον άλλον και φυσικά πρέπει να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Όμως έχει διαφορά να σου λέει ότι θέλει να τον παίρνεις περισσότερα τηλέφωνα όταν είσαι έξω επειδή ανησυχεί ή του λείπεις, από το να σου απαγορεύει να πας για καφέ εκεί, να μιλάς με αυτόν, να βγαίνεις για ποτό, να γελάς πολύ ή να προσπαθεί να σε κάνει να μιλάς περισσότερο.

Με λίγα λόγια οι υποχωρήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όμως έτσι όπως σε γνώρισε έτσι πρέπει και να σε αγαπήσει. Εφόσον τα ελαττώματά σου δεν του κάνουν κακό όπως η υπερβολική ζήλεια, όλα τα υπόλοιπα οφείλει να τα σεβαστεί και να τα αποδεχτεί.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Δεν προσπαθεί μαζί σου για να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα.

Η σχέση σου περνάει κρίση και αυτό είναι ολοφάνερο τόσο από σένα όσο και από το κοντινό σου περιβάλλον. Κάθεσαι και προσπαθείς να βρεις πράγματα που μπορείτε να κάνετε και απαιτήσεις που θες να συζητήσεις μαζί του ή μαζί της.

Κι ενώ προσπαθείς να ανοίξετε συζήτηση για να ξεπεράσετε την κρίση εκείνος ή εκείνη προτιμάει να χαζεύει στην τηλεόραση, να βγαίνει με την παρέα του ή της και γενικότερα δεν δίνει καμία σημασία στην σχέση σας. Άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται να βελτιώσει μία σχέση όταν αυτή το χρειάζεται δεν αγαπάει πραγματικά.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Δεν είσαι η προτεραιότητά του

Αν σου ακυρώνει συνεχώς ραντεβού για να βγει με τους φίλους του ή αν προτιμάει τα Σαββατοκύριακα να τα περνάει με τους φίλους και όχι με σένα τότε υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει η χρυσή τομή που να τα χωρίζει όλα.

Παρόλα αυτά δεν μπορείς να κανονίζεις μόνο εσύ για το τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο και αυτός να δείχνει πλήρη αδιαφορία. Ακόμη κι αν δεν είναι καλός στο να παίρνει πρωτοβουλίες μπορεί να δείξει ότι είσαι η προτεραιότητά του με άλλους τρόπους.

Όπως για παράδειγμα να σε υπολογίζει στα περισσότερα σχέδιά του ή να περιμένει την άποψή σου προτού καταλήξει κάπου. Γιατί σίγουρα υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν είναι σε θέση να πάρουν μία απόφαση μόνοι τους, όμως αν είσαι η προτεραιότητα κάποιου, φαίνεται.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Αναφέρει τον/την πρώην πολύ συχνά

Όταν ένας άνθρωπος αναφέρει συχνά τον/την πρώην σημαίνει ότι μέσα του δεν έχει φύγει ποτέ ουσιαστικά από την προηγούμενη σχέση του. Ακόμη κι αν αυτά που αναφέρει είναι αρνητικά, όταν το κάνει σε άσχετο χρόνο με την συζήτηση, σημαίνει ότι ακόμη τον πονάει.

Όταν σε συγκρίνει με τον πρώην, ρωτάει τι κάνει ο πρώην, και φέρνει συχνά σαν παράδειγμα τον πρώην τότε σίγουρα έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι θέλει.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Δεν κάνουν μελλοντικά σχέδια μαζί σου

Κάθε ερ@τευμένο ζευγάρι που σέβεται τον εαυτό του κάνει σχέδια ακόμη κι αν αυτά τα σχέδια είναι ουτοπικά. Θα σκεφτεί πως θα είναι ο γάμος του, τι θα φοράει το μελλοντικό τους παιδί, ότι θα συγκατοικήσουν. Σκέφτονται και πιο νορμάλ μελλοντικά σχέδια όπως τις κοινές διακοπές κλπ.

Όταν δεν συμπεριλαμβάνεσαι σε κανένα από τα σχέδιά του και γενικότερα τον βλέπεις ότι δεν επενδύει τόσο στο μέλλον μαζί σου, σημαίνει ότι ο ίδιος δεν πιστεύει ότι η σχέση σας έχει μέλλον.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

Τους αρέσει να δείχνονται

Δεν πρόκειται να σε ακολουθήσει σε ένα ταβερνάκι. Δεν πρόκειται να πάει μαζί σου για κάμπινγκ. Δεν πρόκειται να κάνει οτιδήποτε μαζί σου που δεν “πουλάει” στα social media. Γιατί σε αυτήν την κατηγορία δεν αναφερόμαστε σε ανθρώπους που έχουν τα δικά τους γούστα στην διασκέδαση.

Μιλάμε για ανθρώπους που διαμορφώνουν τα γούστα τους στην διασκέδαση ανάλογα με το τι θα πάρει περισσότερα likes στο Instagram. Τέτοιοι άνθρωποι αγαπούν περισσότερο την προβολή και τον εαυτό τους, πέρα από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_σε_αγαπάει_αληθινά_

ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Έρευνα: Πόσοι από τους φίλους σας νοιάζονται πραγματικά για εσάς

Διαζύγιο Ύπνου: Τι είναι και πως βελτιώνει τη σχέση με το σύντροφό σας;

4 απλά καθημερινά πράγματα που φθείρουν τη σχέση σας χωρίς να το καταλαβαίνετε

Το μεγαλύτερο ψέμα που λένε άντρες και γυναίκες μέσα σε μια σχέση σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες

Μετάβαση στο περιεχόμενο