Like Εκδηλώσεις Έφηβος - Φοιτητής Προτεινόμενο Τέχνη

Afro-Brazilian, Street Jazz, Modern Jazz από τον Luiz Mendes – Δημιουργούνται νέα τμήματα σε καταπληκτικές τιμές

Χορεύω, εκφράζομαι, κινούμαι με ρυθμό, απελευθερώνομαι!!!

“Δώσε μου το χέρι σου… ακολούθησε τα βήματα της ψυχής σου, άσε το ρυθμό να κυλήσει μέσα σου για να χορέψεις την κάθε νότα με όλα τα μέρη του σώματος σου, κοίταξε με, πίστεψε σε εσένα και ζήσε σε όποια διάσταση μπορείς να εκφράσεις, το λόγο, το συναίσθημα, την κίνηση, την αλήθεια…”

10704032_310736779115328_4309713484524696908_n

Ως δάσκαλος χορού, έχει πολυετή εμπειρία με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) και επίπεδα τεχνικής (αρχάριους και προχωρημένους), 

Το πρόγραμμα το οποίο σας προτείνουμε, συνδυάζει τα τρία είδη χορού, ιδανικά: για αρχάριους ή προχωρημένους, για μαμάδες με παιδιά όπου έχουν τη δυνατότητα να χορεύουν μαζί, για φοιτητές, για μαθητές άνω των 11 ετών, για νέα άτομα αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας, όπου θέλουν να εκτονώσουν το στρες, την πίεση μιας δύσκολης ημέρας, χορεύοντας.

36854_403846551610_3639360_n

Street Jazz: ένας συνδυασμός μεταξύ hip hop, σύγχρονο χορό και τζαζ. Το μάθημα αρχίζει με βασικές ασκήσεις του μπαλέτου και καλή προθέρμανση (τεντώματα, ανοίγματα, κλπ). Όλα αυτά με πολλή R&B μουσική

Afro-Brazilian: οι κινήσεις έχουν ως βάση την αφρικανική μυθολογία και την καθημερινή ζωή, περνώντας από την capoeira και τη samba. Ενέργεια, χαρά, ρυθμός, φυσική κατάσταση και έκφραση, είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του χορού.

Modern Jazz: βασίζεται κυρίως στο lyrical jazz και τον μοντέρνο/σύγχρονο χορό. Κάθε μάθημα ξεκινά με ζέσταμα, θεμέλια τεχνική του μπαλέτου και του τζαζ χορού, συνεχίζει με ασκήσεις ευλυγισίας, δύναμης και ισορροπίας, και ακολουθούν χορογραφικοί συνδυασμοί. Κύριος στόχος του μαθήματος είναι η ρευστότητα των κινήσεων που συνδέονται με την τεχνική/αισθητική του μοντέρνου χορού.

22688470_1453635428084347_125391938771178935_n

 O Luiz γεννήθηκε στο São Paulo της Βραζιλίας, όπου έκανε σπουδές classic ballet, jazz, afro, street dance και modern dances.

Από το 2003 μένει και εργάζεται στην Πάτρα, ενώ είναι παντρεμένος με την Ελένη Βανδώρου και έχουν ένα γιο, τον Πέντρο, 13 ετών.

Μιλάει Πορτογαλικά, Ελληνικά και Αγγλικά.

Χορεύει από το 1986 και διδάσκει/χορογραφεί από το 1999. Έχει χορέψει επαγγελματικά σε musicals και shows στη Βραζιλία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Ως χορευτής, στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με το χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό. Έχει συμμετάσχει, ως χορογράφος και χορευτής, σε τελετές έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Καταπληκτική τιμή για να κάνετε και τα τρία είδη χορού ή να επιλέξετε! Τα μαθήματα γίνονται σε μια υπέροχη αίθουσα, με πάτωμα, βλέποντας θάλασσα, η οποία βρίσκεται Ηρώων Πολυτεχνείου 92, Πάτρα. (Έναντι πάρκινγκ, στα φανάρια της Τερψιθέας). 

Προγράμματα ειδικά για ενήλικες όπου θέλουν να συνδυάσουν το χορό, με την εκγύμναση, την έκφραση, τη δημιουργικότητα, βασισμένο στις αρχές πολλών ειδών χορού όπως: η street jazz, ο μοντέρνος χορός, το afro brazill και σαφώς οι πιο σύγχρονες μορφές εναλλακτικές χορού. 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο