Θέματα ψυχολογίας

Άρωμα και προσωπικότητα: Τι φανερώνουν για εσάς οι μυρωδιές που επιλέγετε;

Είναι αυτές οι μικρές και ασυνείδητες επιλογές που κάνουμε, και έχουν τόσα πολλά να πουν για εμάς. Από τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα χρώματα, μέχρι και η στάση του σώματος μας, μπορεί να δώσει πολλά στοιχεία για την προσωπικότητα μας.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook:  juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα αρώματα είναι ένας από τους βασικούς τομείς, που αποκαλύπτουν την ψυχοσύνθεση μας. Σου αρέσουν τα δροσερά αρώματα, τα οποία έχουν ως βάση τα λουλούδια; Μήπως προτιμάς ήπιες μυρωδιές, όπως musk, που προσφέρουν την αίσθηση καθαριότητας; Ή θες τα έντονα αρώματα με βάση το σανδαλόξυλο ή τον καπνό;

  • Αν σου αρέσουν τα έντονα και ξυλώδη αρώματα

Τότε το πιθανότερο είναι να είσαι μια προσωπικότητα με έντονα στοιχεία τελειομανείας, και αυτοπεποίθησης. Κρίνεις αυστηρά τόσο τους γύρω σου, όσο και τον εαυτό σου, ενώ προτεραιότητα σου είναι η επιτυχία και ο επαγγελματικός σου τομέας. Μπορεί να προσβάλλεσαι πολύ από τις κριτικές, ωστόσο δεν τα παρατάς καθόλου εύκολα.

  • Μήπως προτιμάς φλοραλ και φρέσκα αρώματα;

Έχεις ευαισθησίες, και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις και προτιμάς τις σκέψεις και τα λόγια, παρά τις πράξεις.

  • Άρωμα με βάση βανίλιας ή musk

Μπορεί να έχουν συνδυάσει την βανίλια με κάτι χαλαρωτικό, ωστόσο στην πραγματικότητα είσαι μια ενεργή προσωπικότητα και γεμάτη με διάθεση για ζωή. Συνήθως κανείς τα καλύτερα πάρτι, λατρεύεις το χιούμορ και θες να έχεις το ψευδώνυμο της “ψυχής της παρέας”.

  • Επιλέγεις αρώματα με νότες εσπεριδοειδών

Ηγετική προσωπικότητα, σίγουρες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Αυτά τα 3 χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να σε περιγράψουν με ακρίβεια. Σου αρέσει να έχεις καθαρό μυαλό, να γνωρίζεις πάντοτε τι κανείς και τι θέλεις, και σιχαίνεσαι την ανασφάλεια.

πηγή

Τι αποκαλύπτει το πηγούνι για τον χαρακτήρα σας;

Μετάβαση στο περιεχόμενο