Απόψεις

Χρησιμοποιούν το κινητό, ενώ έχουν βγει μαζί σου; Οι σκέψεις που όλοι κάνουμε μέσα από 10 φωτογραφίες

Ένα βιωματικό άρθρο που… «πονάει». Όπα, χτύπησε το κινητό. Μια στιγμή!

από τον Αντώνη Λάππα

Τα πάντα γύρω σου προδιαθέτουν μια τέλεια ημέρα. Ο ήλιος καυτερός σε φωνάζει να βγεις έξω και να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές. Τι; Μόνος σου; Φυσικά και όχι! Θα πάρεις και τους φίλους σου μαζί. Όλα έτοιμα και… φύγαμε!

Τα πάντα κυλούν ομαλά μέχρι που ακούγεται ο ήχος του κινητού. (όχι, του δικού σου). Τα σημάδια στην αρχή δεν είναι ανησυχητικά. (χα! έτσι νομίζεις;)

1. Σε κοιτάει με ύφος πονηρού κουταβιού που μόλις έκανε σκανδαλιά και ξεκινά την τηλεφωνική ομιλία. (ή ίσως να θέλει να τσεκάρει κάτι στο facebook, στο instagram και ό,τι κοινωνικό μέσο υπάρχει εκείνη τη στιγμή). Και τότε ξεκινά…

giphy (3)

2. Συνέχισε να γράφεις στο κινητό σου… αλήθεια δε νιώθω καθόλου αμήχανα… να εδώ θα μιλήσω με τα δέντρα… πάντα ήμουν φυσιολάτρης έτσι και αλλιώς.

giphy (1)

3. Εντάξει, νομίζω το χρησιμοποίησες αρκετά και έδειξα διακριτική κατανόηση. Ακόμα να το καταλάβεις;

865779

4. Αλήθεια, γιατί το κάνεις αυτό;! Νόμιζα είμαστε φίλοι! Όχι; Έχουμε τόσα ενδιαφέροντα πράγματα να συζητήσουμε. Τι εννοείς “περίμενε, να ανανεώσω την αρχική μου στο Facebook;"

tumblr_inline_n3q5z9LGrC1r2xbce

5. Και τότε γίνεται, το μαγικό! Το ακατόρθωτο. Αφήνει το κινητό κάτω και σου μιλάει. Πίστη ξανά στα θαύματα. Και νιώθεις κάπως έτσι:

giphy (4)

6. Βέβαια, η ρήση είναι γνωστή και διαχρονική. Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν… με την πρώτη ειδοποίηση στο κινητό και για άλλη μια φορά είσαι έτσι… (συγκρατήσουυυ)

5787630

7. Φτάνει λοιπόν αυτή η κατάσταση. Enough is enough! (μη συγκρατείσαι!)

enough

8. Πραγματικά, μη δικαιολογείσαι. Το μόνο που ακούω τώρα είναι μπλα, μπλα, μπλα

giphy (2)

9. Το εννοώ. Δε με νοιάζει πλέον.

giphy

10. Θα το σκεφτώ σοβαρά αν σου ξαναπώ να βγούμε… Πολύ σοβαρά… i felt betrayed φάση

giphy (2)

Συμπερασματικά και περιεκτικά; Communication will save us all! Όταν βγαίνετε έξω δεν είναι ευγενικό να μη δίνετε σημασία στο άτομο που είστε μαζί. Αλλιώς γιατί… βγήκατε; Η αληθινή ζωή είναι έξω και όχι σε μια οθόνη. Α! και το πιο σημαντ… όπα! Το κινητό. Δεν προλαβαίνω τώρα. Πρέπει να μιλήσω! Την επόμενη! Μέχρι τότε να προσέχετε και φιλιά πολλά! 

giphy (1)]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο