Ζώα

Διεθνές διεπιστημονικό συνέδριο με θέμα τις δραματικές αλλαγές στον πλανήτη στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

Στην τελική ευθεία, το διεθνές -διεπιστημονικό συνέδριο: «Δραματικές αλλαγές στον πλανήτη και οι ελληνικές ρίζες της οικολογικής ηθικής», που συνδιοργανώνεται  από το Πανεπιστήμιο Πατρών και το Διεθνές Κέντρο Επιστημών και Ελληνικών Αξιών και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών   17- 20 Ιουνίου.

Το συνέδριο ανοίγει τις πύλες του την Κυριακή στις  6:30 μ.μ.  με μουσική οπτικοακουστική εκδήλωση με τίτλο THE PEACEMAKERS” (Οι ειρηνοποιοί), έργο  του Karl Jenkins,  μήνυμα ειρήνης και πανανθρώπινης συμφιλίωσης. Την ορχήστρα διευθύνει ο γνωστός μαέστρος Γιάννης Χατζηλοϊζου.

 Διακόσιοι διεθνούς κύρους Καθηγητές και  Ερευνητές από όλο τον κόσμο, γιατροί, μηχανικοί, χημικοί μηχανικοί, φυσικοί, βιολόγοι, μαθηματικοί  περιβαλλοντολόγοι, νομικοί, φιλόλογοι, μαζί με  επίλεκτα μέλη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και Περιβάλλοντος, θα μιλήσουν, για την περιβαλλοντική κρίση, τις αιτίες της κρίσης  και  για  τις επιπτώσεις στην υγεία  μας. Επίσης θα προτείνουν  αποτελεσματικά μέτρα  για  την αντιμετώπισή των προβλημάτων, καθώς και  για τη  διαμόρφωση στρατηγικής και πολιτικής πρόληψης, βασισμένης στις Ελληνικές ρίζες της Οικολογικής ηθικής.

2839788

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events —-> Πάτρα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο