Θέματα υγείας Προτεινόμενο

Έφηβη που πάσχει από σπάνια νόσο εμπνέει τους άλλους και αποτελεί παράδειγμα

Ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπά το σώμα της…

Μπορεί μια έφηβη να δείχνει καλή στο μπικίνι, όταν το ένα από τα πόδια της είναι διπλάσιο από το άλλο; “Φυσικά!”, απαντά η 19χρονη με την σπάνια νόσο που της προκάλεσε αυτό το οίδημα. Η ιστορία και η στάση της απλά δίνει δύναμη και έμπνευση στους άλλους…

Οι περισσότερες γυναίκες θεωρούν πως ένα λεπτό σώμα, αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για να δείχνει καλά κανείς στο μπικίνι.

“Σκεφτείτε ξανά”, απαντά η 19χρονη Isa-Bella Leclair που πάσχει από μια σπάνια νόσο, η οποία της προκάλεσε το δεξί της πόδι να είναι διπλάσιο από το αριστερό.

“Η αυτοπεποίθηση αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για να δείχνει καλά κανείς στο μπικίνι”, αναφέρει.

“Προσωπικά, δε θυμάμαι ούτε μια στιγμή που να ένιωσα άβολα με το σώμα μου . Ίσως πιο παλιά να απογοητευόμουν όταν δεν έβρισκα καθόλου εύκολα να ψωνίσω παντελόνια ή παπούτσια, αλλά στο στο τέλος πάντα τα κατάφερνα!”, συνεχίζει.

“Πάντα κοιτάω την θετική πλευρά, δεν τα βάζω κάτω και ποτέ αυτή η ιδιαιτερότητα δεν με εμπόδισε από το να καταφέρω αυτά που θέλω”, υπογραμμίζει η 19χρονη.

Τι συμβουλεύει τους συνομηλίκους της;

“Να αισθάνονται καλά με αυτό που είναι και να μην το βάζουν ποτέ κάτω! Το θέμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση. Αν έχεις όλα είναι δυνατά!”

Μετάβαση στο περιεχόμενο