Εγκυμοσύνη / Γέννα

Η Ελληνίδα Αριάννα Ακριβούλη πέθανε κατά τη διάρκεια εξωσωματικής, στην Ιταλία

Η λαχτάρα της να κάνει το μεγαλύτερό της πραγματικότητα την οδήγησε στην απόφαση να αποκτήσει παιδί μέσα από τη διαδικασία της εξωσωματικής. Η 38χρονη Αριάννα, μία γυναίκα στα 38 της μόλις χρόνια δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το νήμα της ζωής της θα κοβόταν τόσο άδικα και πρόωρα όταν εκείνη θα περνούσε το κατώφλι ιατρείου προκειμένου να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της, να γίνει μητέρα. 

Η Αριάννα Ακριβούλη μόνιμη κάτοικος Ιταλίας σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια διαδικασίας απορρόφησης του ωοθυλακικού υγρού. Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου του Κονβερσάνο έχουν κληθεί για να απολογηθούν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας ενώ παράλληλα σχετική έρευνα ξεκίνησε και από το υπουργείο υγείας κατόπιν εντολής της αρμόδιας υπουργού Μπεατρίτσε Λορεντσίν που απέστειλε στο Κονβερσάνο της Απουλίας ομάδα ειδικών για να εξακριβώσουν τα αίτια του θανάτου της γυναίκας.

ariana

Οι δυο γιατροί, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές τις οποίες και δε θα μπορούσαν να προβλέψουν όμως παραδέχτηκαν πως δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών. Οι εισαγγελικές αρχές του Μπάρι αναμένουν περαιτέρω στοιχεία από την νεκροψία της άτυχης γυναίκας.

Την καταγγελία έκανε ο Ελληνας 83χρονος πατέρας της Αριάννας Ακριβούλη στους καραμπινιέρους ενώ η αδελφή της Αλεσάντρα δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη φρικτή τραγωδία και το γεγονός ότι η αδελφή της δε ζει πια.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο