Εγκυμοσύνη / Γέννα Προτεινόμενο

Εντυπωσιακό! Γέννα στο σπίτι μέσα σε νερό – Φωτογραφίες

Δεν είναι η πρώτη φορά που το juniorsclub.gr αναφέρεται στο θέμα “γέννα στο σπίτι” – Είναι μια σπουδαία επιλογή η οποία γίνεται όταν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες για να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία της μητέρα και του νεογέννητου.

Η γέννα στο σπίτι γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλής και οι υποστηρικτές αυτής της μεθόδου λένε πως είναι ότι καλύτερο και για το παιδί και για την μητέρα.
 
 
 
Η Alana Ferreira θέλησε να γεννήσει το δεύτερο παιδί της στο σπίτι και μέσα στο νερό μια ιδιαίτερη διαδικασία η οποία απαιτεί ειδικές συνθήκες. 
 
Σε όλη αυτή την διαδικασία, ήταν εκεί ο έμπειρος φωτογράφος  Michele Pampanin ο οποίος έχει απαθανατίσει κι άλλες γέννες. Όμως αυτή η γέννα είχε κάτι το ιδιαίτερο επειδή η Luiza, η πρώτη κόρη της Alana, και ο σύζυγος της ήταν εκεί και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία.
 
Η Liuza είναι ήδη ενθουσιασμένη με τον ερχομό του μικρού της αδερφού. Του έχει διαλέξει και το φαρμάκι του. Η μητέρα φαίνεται και αυτή εξαιρετικά ενθουσιασμένη. Πρώτα ξεκίνησαν οι συστολές.
 
genna2-juniorsclub
 
Οι πόνοι έρχονται κι επανέρχονται… Η Alana όμως είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αφήνει τα πάντα να πάρουν το δρόμο τους.
 
genna3-juniorsclub
 
Στη συνέχεια, όταν η γέννα είναι πλησιάζει, η μητέρα φτάνει στα όρια της. 
 
genna4-juniorsclub
 
Η μικρή Luiza μπήκε και αυτή στην πισίνα να βοηθήσει την μητέρα της.
 
genna5-juniorsclub
 
Η μικρή αγκάλιασε γρήγορα την μαμά της και της έδωσε δύναμη. Ήξερε ότι η μαμά της μπορεί να τα καταφέρει.
 
genna6-juniorsclub
 
Η Alana είχε στο μυαλό της όλη την δύναμη που της έδινε η οικογένεια της. Πήρε μια βαθιά ανάσα και τότε έφτασε η στιγμή…
 
genna7-juniorsclub
 
Ο μικρός Benjamin γεννήθηκε. Οι μαίες χαίρονται με την οικογένεια. Η Alana δεν πιστεύει πόσο τυχερή είναι και η Luiza είναι εντυπωσιασμένη από την δυνατή μαμά της, και τον μικρό αδερφό της.
 
genna8-juniorsclub
 
Η Alana κρατά στην αγκαλιά της το μωρό της. Νιώθει εντελώς γεμάτη. Ο πόνος της τώρα έχει ξεχαστεί και είναι ευτυχισμένη.
 
genna9-juniorsclub
 
Η οικογένεια όλη μαζί. H Luiza πραγματικά πιστεύει ότι αυτός ο μικρούλης είναι ο αδερφός της.
 
genna10-juniorsclub
 
Μετά ο Benjamin αφού πλύθηκε επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρα του με τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα. Στις φυσικές γέννες τα όργανα αυτά έχουν σημαντική συμβολική σημασία και αφαιρούνται αργότερα καθώς περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά για το μωρό.
 
genna11-juniorsclub
 
Η μεγάλη αδερφή κρατά το μωρό στην αγκαλιά της.
 
genna12-juniorsclub
 
Μια γέννα πάντα είναι συναρπαστική. Πολλοί πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν πρέπει να είναι μπροστά, ωστόσο οι υποστηρικτές της φυσικής γέννας λένε το αντίθετο. Τα παιδιά βλέπουν από κοντά το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο χωρίς φόβο, και έρχονται από νωρίς κοντά με το θαύμα της ζωής.
genna-juniorsclub
 
]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο