Ζώδια

Ετήσιες προβλέψεις 2018 ανά δεκαήμερο ζωδίου – Bίντεο

Μια χρονιά με πολλά και ενδιαφέροντα αστρολογικά γεγονότα, η οποία θα επιφέρει αρκετές αλλαγές, είναι το 2018. Αλλαγές που, ανάλογα με τον προσωπικό χάρτη του καθενός μας, μπορεί να είναι καθοριστικές σε έναν ή και περισσότερους τομείς της ζωής μας.

Το ουράνιο τοπίο θα κοσμείται με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω να απαιτεί οριοθέτηση, πραγμάτωση, ρεαλισμό, επιμονή και υπομονή, πίστη στον σκοπό, ανάληψη ευθύνης και συνέπειας στο καθήκον. Μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές μας και μας παροτρύνει να φροντίσουμε για την κοινωνική μας καταξίωση με έναν τρόπο που θα πρέπει να είναι δίκαιος προς τον εαυτό και τους άλλους, στηριγμένος στο έργο μας και στη δουλειά μας. Θα επηρεάσει, δηλαδή θα είναι πιο απαιτητικός με τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους).

Ο Ουρανός τον Μάρτιο θα περάσει στον Ταύρο και, σε βάθος χρόνου, θα πέσει μεταρρυθμιστική βόμβα στην παγκόσμια οικονομία. Κάτι θα αλλάξει και θα είναι καθοριστικής σημασίας. Ωστόσο, κάτι θα ενεργοποιηθεί και στον προσωπικό μας χάρτη, αν όχι μέσα στο 2018, μέσα στην επταετία που ακολουθεί. Προς το παρόν, θα αλλάξουν οι ενέργειες. Αξίζει να γνωρίζουμε πώς θα μας επηρεάσουν και τι πρέπει να κάνουμε. Αυτοί που θα ζοριστούν περισσότερο είναι οι γεννημένοι στις πρώτες ημέρες των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι).

Το 2018 θα βρεθούν σε φαινομενική ανάδρομη πορεία όλοι οι πλανήτες (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας, Πλούτωνας), γεγονός που προσδίδει μια ιδιαίτερη χροιά στη χρονιά, στην οποία καλούμαστε να κλείσουμε οριστικά καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό, απαλλαγμένοι από βάρη ψυχικά και σωματικά, να προχωρήσουμε μπροστά, να αποκτήσουμε καινούργιες εμπειρίες.

Οι εκλείψεις του 2018 μας διαμηνύουν να είμαστε δημιουργικοί για να ωφελήσουμε τόσο τους εαυτούς μας όσο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα – ανθρωπότητα. Μας καλούν να γίνουμε πιο συνειδητοί σε ότι κάνουμε και να στραφούμε περισσότερο στην προσπάθεια αναζήτησης της Εσωτερικής μας Αλήθειας.

Στο βίντεο που ακολουθεί αναλύονται όλα αυτά τα αστρολογικά φαινόμενα σε κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο, προκειμένου να έχετε ακόμη πιο συγκεκριμένες προβλέψεις.

Αναλυτικά οι προγνώσεις ανά δεκαήμερο ζωδίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο