Βιβλίο

“Φρουρός της Πύλης”, της συγγραφέως Michelle Zink

Μεγάλο παζάρι βιβλίου με τιμές που σοκάρουν έως τις 15 Ιουλίου 2015. Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες. Θα τα βρείτε Κορίνθου 278 & Γούναρη – Πάτρα

Στο βιβλιοπωλείο “Μεγάλο Παζάρι βιβλίου” μπορείτε να αγοράσετε βιβλία από 0.50 λεπτά, ενώ βιβλία μεγάλης αξίας θα τα βρείτε έως 90% έκπτωση. Η πρόταση για το καλοκαίρι για φοιτητές και γονείς, είναι ένα βιβλίο πλοκής, ένα μυθιστόρημα γοτθικού τύπου που θα σας ταξιδέψει!

Το συγκεκριμένο βιβλίο  “Φρουρός της Πύλης” έως τις 2 Ιουλίου 2015 θα το βρείτε από 21,70 ευρώ, μόνο 4,50 ευρώ. 

Μια αρχαία προφητεία, διχάζει δύο αδελφές. Μια καλή… Μια κακή…

Ποια θα επικρατήσει;

Στη δεύτερη συνέχεια του γοτθικού μυθιστορήματος της Αμερικανίδας συγγραφέως Michelle Zink, η αρχαία προφητεία που ενώνει και ταυτόχρονα διχάζει τις δίδυμες αδελφές Λία και Άλις Μίλθροπ συνεχίζει να καθορίζει τις εξελίξεις, ενώ νέα πρόσωπα παίρνουν θέσεις στο πεδίο της τελικής μάχης. Η Λία, αρνούμενη αυτό που της όρισε η προφητεία, να γίνει η Πύλη από όπου ο Σαμαήλ θα περάσει στη δική μας διάσταση, παλεύει με τον εαυτό της και το πεπρωμένο της και φεύγει στο Λονδίνο, μακριά από την αδερφή της: εκείνη, όμως, προσπαθεί μέσω της συνεχούς πνευματικής τους σύνδεσης να επηρεάσει τη δίδυμή της ώστε να περάσει στο στρατόπεδο τους Χάους. Η καταδίωξη της Λία από τις σκοτεινές δυνάμεις θα την οδηγήσει στη Γαλλία, όπου ένα ακόμα κομμάτι της προφητείας θα αποκαλυφθεί…

Οι αδελφές πάντα ήξεραν ότι η προφητεία θα έστρεφε τους πιο αγαπημένους τους εναντίον τους. Όμως δεν ήξεραν πού θα τις οδηγούσε η προδοσία. Στο τέλος μόνο μία αδελφή θα στέκεται όρθια.

Από τις εκδόσεις: ΠΛΑΤΥΠΟΥΣ

Γιατί σας το προτείνουμε;

H συγγραφέας Michelle Zink συνδυάζει αριστοτεχνικά συναρπαστικούς χαρακτήρες με μια περίτεχνη πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό Γοτθικό παραμύθι. Όπως και στο πρώτο βιβλίο της saga (Προφητεία των αδελφών), το δυνατό σημείο της ιστορίας παραμένει το εύρημα της μυστηριώδους και αμφίσημης προφητείας καθώς και το ισχυρό μεταφυσικό στοιχείο. Αν είστε λάτρεις του είδους, σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο