Θέματα υγείας Προτεινόμενο

Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια της κόρης της πριν πεθάνει-Η θυσία μιας μητέρας

«Η ζωή αλλάζει. Εμείς αλλάζουμε. Τα σχέδιά μας αλλάζουν. Αυτά συμβαίνουν».

Εκεί που συναντάς την απόλυτη ευτυχία, βιώνεις ταυτόχρονο την απόλυτη θλίψη. Γίνονται αυτά να συνοδοιπορούν; Η ζωή αυτού του ζευγαριού αυτό μας διδάσκει.

Ζούσαν ευτυχισμένοι, δύο συνταρακτικά νέα τους άλλαξαν τη ζωή. Η σύζυγος είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί και έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Αυτή η συγκινητική ιστορία έχει συγκλονίσει την Αμερική. Μια μητέρα με καρκίνο μαστού σε τελικό στάδιο, ήθελε να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, γιατί ήξερε ότι ήταν τα μοναδικά γενέθλια που θα έβλεπε.

mother-juniorsclub.gr

Η Αθηνά Κρούγκερ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το 2013. Ο σύζυγός της ανέφερε ότι έμαθαν για την εγκυμοσύνη και για τον καρκίνο ταυτόχρονα.

Oι γιατροί της είπαν να τερματίσει την εγκυμοσύνη της και να ξεκινήσει θεραπεία. Εκείνη προτίμησε να ρισκάρει τη ζωή της για να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

giortase-ta-prwta-genethlia-tis-koris-juniorsclub.gr

Γέννησε το μωρό της στις 32 εβδομάδες.

Το μωρό γεννήθηκε μια χαρά, αλλά η μητέρα δεν ήταν καλά. Σύμφωνα με το blog της όπου περιέγραφε τη δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής της, ο καρκίνος της εξαπλώθηκε ραγδαία και ήταν ήξερε ότι τα πρώτα γενέθλια της κόρης της ήταν τα μόνα που θα προλάβαινε να ζήσει. Αν προλάβαινε.

Έτσι αποφάσισε να οργανώσει, με τη βοήθεια της συζύγου και των φίλων τους, ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων για την μικρή Αμάρι.

mother-2-juniorsclub.gr

Το θέμα του πάρτι, το οποίο έγινε στο σπίτι τους, ήταν «η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων».

Αγνοώντας τις συμβουλές των γιατρών να μείνει στο νοσοκομείο, η Αθηνά πήγε στο σπίτι όπου μαζί με 300 άτομα (φίλους, συγγενείς και συνάδελφους της) γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλιά της.

mother-3-juniorsclub.gr

Ήταν συγκινητικό. Το πάρτι έγινε στις 2 Μαΐου, τρεις ημέρες πριν από τα πραγματικά γενέθλιά της Αμάρι. Η Αθηνά κατάφερε να δει την κόρη της να γίνεται ενός έτους. Πέθανε την επόμενη ημέρα στην αγκαλιά του συζύγου της.

«Ελπίζω ότι αυτό το πάρτι θα με βοηθήσει να εξηγήσω στην Αμάρι όταν μεγαλώσει ποια ήταν η μαμά της» είπε ο Μπεν. «Δεν θέλω να ξεχάσει ποτέ ποια είναι και από πού ήρθε» πρόσθεσε ο συγκινημένος πατέρας.

mother-4-juniorsclub.gr

Όπως είχε γράψει η ίδια στο μπλογκ της μετά το σοκ της αρρώστιας της: «Η ζωή αλλάζει. Εμείς αλλάζουμε. Τα σχέδιά μας αλλάζουν. Αυτά συμβαίνουν».

πηγή: the toc

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο