Οικολογικά Νέα

Η Greenpeace γεννήθηκε στη θάλασσα και μας χρειάζεται

Η Greenpeace γεννήθηκε στη θάλασσα. Η προστασία των ωκεανών, των ειδών που φιλοξενεί και των ανθρώπων που εξαρτώνται από αυτή για την επιβίωσή τους είναι βασική μας προτεραιότητα. Πρόσφατα, είχαμε μια μεγάλη παγκόσμια νίκη: την υπογραφή της Παγκόσμιας Συνθήκης των Ωκεανών, που θα προστατεύσει τουλάχιστον το 30% από αυτούς.

Εμείς συνεχίζουμε τη μακροχρόνια δουλειά μας ώστε να βεβαιωθούμε ότι η Παγκόσμια Συνθήκη των Ωκεανών θα εφαρμοστεί ουσιαστικά στις θάλασσές μας, και σε χρειαζόμαστε για να το πετύχουμε!

Αν δεν προστατέψουμε τη θάλασσα όλοι μαζί, δεν θα έχουμε αποτέλεσμα”, μας λένε συχνά οι αλιείς χαμηλής έντασης, μέσα από παλιότερες συνεργασίες όπως το “Ένα κουτί θάλασσα”. Το ίδιο μήνυμα έρχεται και από τους επιστήμονες με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Μαζί τους, εντοπίσαμε δελφίνια και φάλαινες (ναι, φάλαινες!) στο Ιόνιο και στα ανοιχτά της Κρήτης, και με χιλιάδες συμπολίτες μας ζητήσαμε την προστασία τους. Όλοι μαζί, ο καθένας με τον τρόπο του, συνεχίζουμε τον αγώνα!

Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να έρθουμε πιο κοντά και να υπερασπιστούμε τις θάλασσες μαζί, πιέζοντας για φιλόδοξα μέτρα για την προστασία τους και να εφαρμόσει την Παγκόσμια Συνθήκη των Ωκεανών. Σε θέλουμε στο πλάι μας!

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Τα δελφίνια σχηματίζουν τις μεγαλύτερες παρέες, μετά τους ανθρώπους, για να φλερτάρουν!!!

Έτοιμοι να υιοθετήσετε ένα ζώο συντροφιάς; Οι νόμοι που πρέπει να γνωρίζετε για το σκύλο, τη γάτα, το κατοικίδιο σας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο