Εγκυμοσύνη / Γέννα

Η κοιλιά της είχε μεγαλώσει υπερβολικά στην 4η εγκυμοσύνη – Το πρόβλημα όμως ήταν άλλο…

Το να κάνεις όνειρα είναι πολύ ωραίο, αλλά η ζωή έχει ένα τρόπο να αλλάζει ακόμα και τα πιο καλοφτιαγμένα σχέδια.
 
Ένα ζευγάρι, που πίστευε ότι βρισκόταν στην τελευταία εγκυμοσύνη του, το περίμενε μεγάλη έκπληξη, που θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε τραγωδία. Δεν μπορώ να φανταστώ πιο δύσκολη απόφαση από αυτή που κλήθηκε να πάρει αυτό το ζευγάρι.
 
Η Chloe και ο Dunstan είχαν ήδη μεγάλη οικογένεια. Ωστόσο, με τρεις γιους ηλικίας 1,2 και 3, το ζευγάρι από την Αυστραλία ήθελε μία κόρη, για αυτό αποφάσισαν να δοκιμάσουν άλλη μια φορά. Και έτσι η Chloe έμεινε ξανά έγκυος.
ko1-1Είχαν χαρεί πάρα πολύ και οι δύο. Αλλά αυτή τη φορά η εγκυμοσύνη της ήταν διαφορετική. Η κοιλιά της μεγάλωσε πολύ πιο γρήγορα από τις άλλες φορές και συνέχιζε να μεγαλώνει.
ko2-1Ένας υπέρηχος αποκάλυψε την αιτία: τρίδυμα! Ξαφνικά, η οικογένειά τους θα διπλασιαζόταν. Και μέσα σε αυτά τα τρία παιδιά, ήταν και το κοριτσάκι που το ζευγάρι πάντα ήθελε.
ko3Δυστυχώς, ο υπέρηχος έδειξε ότι ένα από τα τρία παιδιά δεν έπαιρνε αρκετό οξυγόνο – και ήταν το κοριτσάκι. Το όνειρό τους είχε μόλις μετατραπεί σε εφιάλτη. Με το κοριτσάκι τους σε κίνδυνο, μπορούσαν ή να προκαλέσουν πρόωρη γέννα και να θέσουν σε κίνδυνο και τα 3 μωρά τους, ή να αφήσουν την κόρη τους να πεθάνει και να σώσουν τα δύο αγόρια. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση.
ko4Μετά από αρκετή σκέψη, το ζευγάρι αποφάσισε να σώσει και τα τρία του παιδιά. Έκαναν καθημερινά υπέρηχο για να βλέπουν την εξέλιξη της εγκυμοσύνης και ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό της. Τελικά τα γέννησε πολύ πρόωρα και ήταν ακόμα σε κίνδυνο για αρκετές εβδομάδες.
ko5Η Chloe και ο Rohan σκεφτόντουσαν πολύ την απόφασή τους ακόμα και μετά τη γέννηση από τα τρίδυμα, ξέροντας ότι διακινδύνευσαν τη ζωή όλων των παιδιών τους. Αλλά ο Henry,ο Rufus, και η Pearl συνέχισαν να μάχονται και να δυναμώνουν.
ko6Εννιά εβδομάδες μετά, ο Henry και ο Rufus πήγαν επιτέλους σπίτι για να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα αδέρφια τους. Η αδερφή τους όμως έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήταν έτοιμη ακόμα. Αλλά η οικογένεια είχε σταθεί στα πόδια της, και πλέον το ζευγάρι είχε 6 παιδιά ηλικίας 3 ετών και κάτω.
ko7Με τόσα παιδιά σε τόσο κοντινή ηλικία, μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτή την οικογένεια την περιμένουν αρκετά δύσκολες ημέρες, αν και ήδη έχουν δείξει την αποφασιστικότητά και τη δύναμή τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στηρίζουν για πάντα ο ένας τον άλλον.
ko8
]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο