Ενημέρωση Επικαιρότητα

Ηλεία: Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου δάγκωσε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στον Πύργο

Απίστευτο περιστατικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στον Πύργο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου.. δάγκωσε αστυνομικό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr ανδρες της μεικτής περιπολίας τμήματος και τροχαίας πραγματοποιούσαν τους συνήθεις ελέγχους κυρίως για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, στο τέλος της οδού Πατρών δύο αστυνομικοί σταμάτησαν έναν 58χρονο από τον Πύργο για έλεγχο. Ο οδηγός σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρισκόταν σε εμφανή κατάσταση μέθης. Το αλκοολόμετρο δεν διέψευσε τους δύο αστυνομικούς και θέλησαν να επιβεβαιώσουν το υψηλό ποσοστό που καταγράφτηκε με μια δεύτερη μέτρηση…

Ο οδηγός όμως αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερο αλκοτέστ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον προσαγάγουν στο Τμήμα Τροχαίας Πύργου. Εκεί όμως ο οδηγός φέρεται να αντέδρασε ιδιαίτερα έντονα. Άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να κλοτσήσει τον έναν από τους δύο. Εκείνος τον απέφυγε, ενώ ο δεύτερος αστυνομικός προσπάθησε να συγκρατήσει τον οδηγό, που γύρισε και τον δάγκωσε, στο αριστερό χέρι, στο ύψος του αγκώνα. Μετά από αυτό το πρωί του Σαββάτου, ο δράστης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί για την υπόθεση αύριο.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο