Ποιοί είμαστε

Το juniorsclub.gr είναι το πρώτο family site που επιλέγουν τα παιδιά, οι έφηβοι, οι νέοι – φοιτητές και κυρίως οι γονείς! Επικεφαλής μιας ομάδας ειδικών σε κάθε κατηγορία, η Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος, Συγγραφέας – Σκηνοθέτις παιδικών θεατρικών έργων και ταινιών, Πρόεδρος του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Safety Project.

Ήξερες ότι, το juniorsclub.gr το επιλέγουν γονείς, γιατί έχει μια πλούσια γκάμα θεμάτων (ενημερωτικών και συμβουλευτικών άρθρων, συνεντεύξεων, προτάσεων και events), για την οικογένεια, τα παιδιά, τους εφήβους, τους νέους – φοιτητές και κυρίως για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες; 

Ήξερες ότι, στο juniorsclub.gr συμπεριλαμβάνονται όλες οι μορφές οικογένειας, καθώς αντικατοπτρίζει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας αλλά και τις ιδιαιτερότητες κάθε διαφορετικής οικογένειας όπως: γονείς χωρισμένοι, ξαναπαντρεμένοι με ή χωρίς παιδιά από άλλο γάμο, μονογονείς, θετοί με υιοθετημένα παιδιά, με μέλη που έχουν μεταναστεύσει ή ζουν απομακρυσμένα λόγω εργασίας, ομοφυλόφιλοι γονείς, με απώλειες μελών ή κάποιου παιδιού, σε Ελλάδα και Εξωτερικό; 

Ήξερες ότι, το juniorsclub.gr, είναι το μόνο μέσο που έχει αφιερώσει την κατηγορία STAY SAFE, για να σε ενημερώνει ενώ σε συμβουλεύει τακτικά, για θέματα που αφορούν στην καθημερινή μας ασφάλεια, στο σπίτι, στο σχολείο, στο δρόμο, στο μεταφορικό μέσο, σε οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα, στη δουλειά, στα αθλητικά κέντρα, σε θέατρα και χώρους καλλιτεχνικούς, σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεσαι, ακόμη και στις διακοπές; 

Ήξερες ότι, το juniorsclub.gr φιλοξενεί παιδιά, νέους και γονείς, για τις ιστορίες ζωής τους, που τους κάνουν να ξεχωρίζουν; 

Ήξερες ότι, στο juniorsclub.gr θα βρεις την εκδήλωση που αναζητάς, ιδίως όταν αναρωτιέσαι τι θα κάνεις σήμερα με το παιδί σου; Ένα ημερολόγιο που ανανεώνεται τακτικά, προτείνει διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά, νέους και γονείς!


10 Λόγοι για να κολλήσεις με το JuniorsClub.gr

1Η κατηγορία “Juniors”, γιατί είναι η φωνή των νέων! Παιδιά, από μικρή ηλικία, προβάλλουν τα ταλέντα τους, τις ιδέες τους, τις απόψεις τους. 

2Η κατηγορία “Γονείς”, γιατί είναι η φωνή των γονέων και όσων ασχολούνται με παιδιά και νέους! Θέματα εκπαίδευσης, θέματα σχολείου, παιχνιδιού – ψυχαγωγίας, παιδικών πάρτυ, για θέματα υγείας, ασφάλειας αλλά και θέματα ψυχολογίας, είναι αφορμή για να γίνουν ολόκληρα άρθρα από τους ειδικούς μας! 

3Είναι η φωνή των νέων στο εξωτερικό! Νέοι, κυρίως φοιτητές μας μιλούν για τη χώρα που επέλεξαν να σπουδάσουν, το πανεπιστήμιο και τη ζωή τους εκεί. Έχουμε όμως και πολλά παιδιά από άλλες χώρες όπου μας ενημερώνουν για το σχολείο τους και τις δραστηριότητες τους εκεί.

4STAY SAFE! Η αποκλειστική στήλη ενημέρωσης για θέματα ασφαλείας! Εκτός από τα ενημερωτικά άρθρα, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό STAY SAFE,  διοργανώνουμε σεμινάρια και ενημερωτικές εκδηλώσεις για θέματα που αφορούν την καθημερινή μας ασφάλεια και την υγεία! 

5Διοργάνωση σεμιναρίων! Είναι σκοπός μας, κάθε θέμα που συζητάμε με τους νέους να μπορούμε να το παρουσιάζουμε μέσα από ένα διαδραστικό σεμινάριο – ημερίδα κλπ.

6Διοργάνωση events για παιδιά! Στον όμιλο μας ανήκει η εταιρία JuniorsEvents για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε μεγάλα events. Παιδιά σε ιδρύματα, παιδιά σε φτωχές οικογένειες, έφηβοι με ταλέντο που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα, νέοι που θέλουν να σπουδάσουν αλλά δεν μπορούν, αποτελούν κίνητρο για μια εκδήλωση με διαφορετικό χαρακτήρα! Γι αυτό μέσω αυτών των events κάνουμε τα παιδιά να γελάνε, να εκπαιδεύονται, να σπουδάσουν.

7Edu σημαίνει Εκπαίδευση! Γι ‘ αυτό αφιερώσαμε μια κατηγορία με υποκατηγορίες που αξίζει να δεις! 

8My pet, είναι η κατηγορία που αφορά στα κατοικίδια σας, κυρίως σκύλους και γάτες, ενώ παράλληλα υπάρχει και η υποκατηγορία ζώα για να βλέπετε βίντεο και να διαβάζετε άρθρα με πρωταγωνιστές τα ζώα!

9Ημερολόγιο με events! Καθημερινά στη στήλη events επιλέγεις την περιοχή που είσαι και μπορείς να ενημερωθείς για εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις αλλά και ειδικά σεμινάρια για παιδιά, νέους και γονείς!

10Είναι ένας ακόμη λόγος να μείνεις στο juniorsclub.gr, γιατί επιστήμονες υγείας και ψυχικής υγείας, ενημερώνουν για θέματα που αναζητάς! Σε δυο κατηγορίες Υγεια και Ψυχολογία, με υποκατηγορίες και τη μεγαλύτερη γκάμα θεμάτων!


Για περισσότερο JuniorsClub, εγγραφείτε στο newsletter μας!

Μετάβαση στο περιεχόμενο