Ομορφιά

Κρυολιπόλυση: Η επανάσταση στο αδυνάτισμα !!!

Μια εντυπωσιακή προσέγγιση μη χειρουργικής λιποαφαίρεσης

Katerina-Petsini-Voutsina-juniorsclub.gr

από την από την Κατερίνα Πετσίνη-Βουτσινά, πτυχιούχος αισθητικός-κοσμετολόγος ΑΤΕΙ Αθηνών

Πρόκειται για το πλέον κορυφαίο ιατρικό επίτευγμα στον τομέα του αδυνατίσματος, αφού αποτελεί ουσιαστικά την μέθοδο αναίμακτης λιπαναρρόφησης, στηριζόμενη καθαρά στις φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, προκειμένου να καταστραφεί το λίπος αποτελεσματικά και οριστικά.

Συγκεκριμένα, η πρωτοποριακή τεχνολογία της κρυολιπόλυσης βασίζεται  στην ανθρώπινη λειτουργία , η οποία είναι η απόλυτα φυσιολογική διαδικασία της απόπτωσης. Δηλαδή όταν ένα κύτταρο του οργανισμού «πεθαίνει», τα φαγοκύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος αναλαμβάνουν να το ξεφορτωθούν οριστικά.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί κλινικά δοκιμασμένη και εγκεκριμένη ιατρική μέθοδο λιπογλυπτικής, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί, οι έξω μηροί (ψωμάκια) και το εσωτερικό των μηρών, βραχίονες που αντιστέκονται στη δίαιτα και στην άσκηση.

maxresdefault

Η καινοτόμα μέθοδος της κρυολιπόλυσης στοχεύει στα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, τα οποία ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται.

Αρχικά επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στην ειδική κεφαλή του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη ψυκτική δράση. Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης αναρροφά το δέρμα με το υποδόριο λίπος και σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων σε θερμοκρασίες από -5 ως -10 βαθμούς, ενώ τα κύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα. Αυτό οφείλεται στην διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων απέναντι σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση ενός μεγάλου αριθμού λιποκυττάρων και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με την φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού, δηλαδή μέσω της λεμφικής οδού.

 

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης.

kryolipolysis1οιζ

Η διάρκειά της είναι 45-60 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος. Αμέσως μετά παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά. Η/Ο ενδιαφερόμενη/ος  μπορεί να συνεχίσει άμεσα όλες τις δραστηριότητές της/του χωρίς κανέναν περιορισμό.

Συνήθως 2-4 συνεδρίες είναι αρκετές για οριστική επίλυση του προβλήματος και μπορούν να γίνουν ανά 20 ημέρες ή ανά μήνα. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου 3-6 εβδομάδες και παραμένουν όσο ακολουθείται ένας σωστός και υγιής τρόπος ζωής. Ο αριθμός των λιποκυττάρων μειώνεται στον οργανισμό, επομένως δεν υπάρχει δυνατότητα πολλαπλασιασμού τους από τον οργανισμό, γι’ αυτό άλλωστε τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

Η σωστή διατροφή, η επαρκής κατανάλωση νερού (2-3 Lt/ημερα) και  η γυμναστική, είναι απαραίτητα για να απελευθερωθεί η πλήρης δυναμική της μεθόδου.

ImageHandler

 

Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με  μασάζ κατά της κυτταρίτιδας ή λεμφικό μασάζ, με τη μέθοδο Suction Pump Massage (SPM) και το μηχάνημα SPΜ Digital της εταιρείας Weyergans- High Care AG, οπότε τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα αποβάλλονται πιο γρήγορα από τον οργανισμό, λόγω της ιστικής κινητοποίησης και της θεραπείας του συνδετικού ιστού. Σε περιοχές όπου απαιτείται σύσφιξη συνδυάζεται τόσο με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) όσο και με την τεχνολογία της σπηλαίωσης (cavitation) , οι οποίες  πετυχαίνουν  ιδανική λείανση του δέρματος μετά τη μείωση πόντων, στοχεύοντας παράλληλα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν εντυπωσιακή μείωση της τάξης του 23-40% του λιπώδους ιστού σε 2-4 συνεδρίες, ενώ 92% των ασθενών που δοκίμασαν την κρυολιπόλυση είχαν αξιοσημείωτη διαφορά μετά από μία μόνο θεραπεία.

Η τεχνολογία κρυολιπόλυσης είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στην ελεγχόμενη διαδικασία ψύξης, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας.

Man-and-Woman

Αντενδείκνυται σε περιπτώσεις που υπάρχει υποθερμία, βηματοδότης, διαταραχές στην κυκλοφορία του αίματος, δακτυλίδι στομάχου, σε περιοχές όπου υπάρχει πρόσφατη χειρουργική τομή (μετά το πέρας 6μηνου μπορεί να πραγματοποιηθεί). Αντενδείκνυται επίσης σε καρκινοπαθείς και σε όσους λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συγκατάθεσης του γιατρού τους. Επίσης απομακρύνονται τυχών μεταλλικά αντικείμενα στο σώμα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται να αναφέρεται η όποια φαρμακευτική αγωγή ακολουθείται από την/τον ενδιαφερόμενη/ο.

Η μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής γιατί προσφέρει αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία, χωρίς την ανάγκη χειρουργείου και χωρίς καμία παρενέργεια. Υπόσχεται και προσφέρει μόνιμα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 2610 225-583 ή περάστε από τον χώρο μας, Κορίνθου 184 στον πρώτο όροφο.  

Κέντρο Αισθητικής προσώπου & σώματος

Eratis-Ιωάννα Βουτσινά Πετσίνη

 

 

logo Eratis

 

 

 

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο