Λαγοκέφαλος: Πώς ο «τρόμος των ψαράδων» θα γίνει ιχθυάλευρο
Γεύμα με λαγοκέφαλο στο μενού; Θα μπορούσε, εάν το συγκεκριμένο ξενικό είδος ψαριού που μας έρχεται από τις νότιες θάλασσες – κυρίως μέσω της διώρυγας του Σουέζ – δεν εμπεριείχε μια επικίνδυνη για τον άνθρωπο νευροτοξίνη, την τετραοδοτοξίνη. Μήπως όμως θα μπορούσαν τα ψάρια να γευματίσουν με λαγοκέφαλο; Αυτό … Συνεχίστε να διαβάζετε το Λαγοκέφαλος: Πώς ο «τρόμος των ψαράδων» θα γίνει ιχθυάλευρο.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί