Θέματα υγείας

«Μανούλα, άσε με να πεθάνω» – Η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν που συγκλονίζει

Ο Μόργκαν στερείται λόγω της πάθησής του ακόμη και τη χαρά να παίζει με τους φίλους του, αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Daily Mail

Άκρως συγκινητική είναι η ιστορία του 5χρονου Μόργκαν Μπίσοπ ο οποίος πάσχει από σοβαρής μορφής έκζεμα, με αποτέλεσμα να περπατά μετά βίας, να μην κοιμάται τις νύχτες και να μην μπορεί να παίξει με τους φίλους του.

Σε ένα σπαρακτικό ξέσπασμα την ημέρα των γενεθλίων του, είπε στη μητέρα του πως προτιμά να πεθάνει παρά να υποφέρει καθημερινά τους αβάσταχτους πόνους.

eczema1-5xronos-juniorsclub.gr

Η μητέρα του Μόργκαν, Ντάνα Μπίσοπ, αναφέρει πως ο γιος της δίνει μάχη με το έκζεμα από τότε που ήταν μόλις τεσσάρων μηνών. Η οικογένεια από το Δέτφορντ του Νόρφολκ στην Αγγλία δεν ξέρει τι άλλο να κάνει για να βοηθήσει τον Μόργκαν, καθώς έχουν ήδη δοκιμαστεί όλες οι θεραπείες που προσφέρει η Βρετανική Υπηρεσία Υγείας (NHS). Έχει δοκιμαστεί ακόμη και μια μορφή χημειοθεραπείας προκειμένου να ανακουφιστεί το αγόρι, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

eczema2-juniorsclub.gr

Τα πόδια του πονούν τόσο πολύ που δεν μπορεί να περπατήσει όταν εκδηλώνεται κρίση. Το έκζεμα τον εμποδίζει επίσης να κοιμηθεί, οπότε αναγκαστικά δεν πηγαίνει τακτικά στο σχολείο. Όταν πηγαίνει, συνήθως αποσπάται τόσο από τη φαγούρα που δυσκολεύεται να κρατήσει το μολύβι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο