Αθλητισμός

Με επιτυχία διεξήχθη ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την 26 Απριλίου 2015 ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Άγιος Αρτέμιος” που διοργάνωσε για 5η χρονιά η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Περισσότεροι από 450 αθλητές μικροί και μεγάλοι έλαβαν μέρος στις δυο αποστάσεις, αυτή των 1.000 μέτρων για τα παιδιά και αυτή των 8.000 μέτρων για τους μεγάλους. Σε όλους τους δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Οι τρείς πρώτοι ανά γενική κατηγορία (ανδρών και γυναικών) βραβεύτηκαν με κύπελλα από τους παρευρισκόμενους επισήμους. Ομοίως βραβεύτηκαν (σε ειδική κατηγορία) ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα αστυνομικός.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάπτυξη δεσμών φιλίας και αλληλεγγύης μεταξύ της αστυνομίας και της τοπικής κοινωνίας. Η ανάδειξη του ρόλου της αστυνομίας, και η ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος ιδίως στα νέα παιδιά η οποία πιστεύουμε ότι τα προφυλάσσει από άλλου είδους διαδρομές.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας γέμισε παιδικά χαμόγελα, καθώς η συμμετοχή των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Τα παιδιά αφού ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους και ώσπου να ολοκληρωθεί και ο αγώνας των μεγάλων, ξεναγήθηκαν στο κτίριο της αστυνομίας όπου είδαν και ενημερώθηκαν από πρώτο χέρι για τον ρόλο της αστυνομίας και πως αυτός επιτελείται.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής μας της εκδήλωσης. Τον δήμο Αγρινίου αλλά και τους υπόλοιπους χορηγούς του αγώνα, όπως αυτοί αναφέρονται στην αφίσα του αγώνα. Τους αστυνομικούς που εργάσθηκαν πέραν του χρόνου εργασίας τους για πολλές μέρες, αλλά και φίλους πολίτες που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα. Το Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου για την άψογη λήψη μέτρων τροχαίας και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τέλος όλους όσους συμμετείχατε στον αγώνα, συλλόγους και μεμονωμένους αθλητές, οι οποίοι κάθε χρόνο γίνεστε και περισσότεροι, κάτι που μας δίνει μεγάλη ικανοποίηση και κουράγιο να συνεχίζουμε.

Θα κλείσουμε με την ευχή του χρόνου να είμαστε πάλι όλοι εκεί και να προστεθούν ακόμα περισσότεροι.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο