Αθλητισμός

O Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών συμμετέχει στους αγώνες της Τουρκίας «IV Bodrum International Optimist Reggata»

Αθλητές της αγωνιστικής ομάδας Optimist του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών θα ταξιδέψουν στην πατρίδα του Ηρόδοτου, την Αλικαρνασσό (Bodrum) της Τουρκίας για να πάρουν μέρος στην «IV Bodrum International Optimist Reggata», από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου 2016. Πρόκειται για έναν αγώνα με υψηλό δείκτη συναγωνισμού, που διοργανώνεται από τον τοπικό Όμιλο B.A.Y.K. και την Τουρκική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και στον οποίο οι αθλητές μας θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την ΠΑΤΡΑ και την περιφέρεια Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Μέχρι στιγμής, στον διεθνούς φήμης αγώνα έχουν δηλώσει συμμετοχή 315 αθλητές/τριες από 56 ομίλους 16 χωρών (Τουρκία, Ελλάδα, Γερμανία, Η.Π.Α., Ουγγαρία, Σλοβενία, Ουκρανία, Βουλγαρία, Πορτογαλία, Κύπρο, Κουβέιτ, Λιθουανία, Τσεχία, Μολδαβία, Πολωνία και Ινδία).

istioploia2-juniorsclub

Από την Ελλάδα εκτός από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών συμμετέχουν ο Ν.Ο. Χίου, ο Ν.Ο. Κω, ο Ν.Ο. Άνδρου, ο ΣΕΑΝΑΤ Καλλιθέας , ο ΝΟΤΚ και ο «Αλκυών» Ραφήνας.

Είναι πολύ τιμητική η συμμετοχή των αθλητών μας, όταν μάλιστα αγωνίζονται με αξιώσεις σε διεθνείς και υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά των παιδιών και στην πολύ καλή δουλειά που κάνει το προπονητικό team με επικεφαλής τον προπονητή μας Θεόδωρο Καλογερή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο