Αθλητισμός

Ο ιστορικός ΑΠΣ Πάτραι διοργανώνει Ακαδημία Βόλεϊ για μικρούς και μεγάλους αθλητές

Ο ιστορικός ΑΠΣ Πάτραι στο πλαίσιο της δυναμικής αναδιοργάνωσής του εισέρχεται στο χώρο του βόλεϊ. Από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει Ακαδημία Βόλεϊ με προοπτική τη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων.       

Υπεύθυνος προγράμματος και συντονιστής αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σπυρόπουλος καθηγητή φυσικής αγωγής (γυμναστής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση) και προπονητής βόλεϊ – Α’  Κατηγορίας, με  πλούσιο βιογραφικό σε αγωνιστικό επίπεδο και σημαντική εμπειρία στα τμήματα αναπτυξιακών υποδομών. Το προπονητικό τιμ συμπληρώνεται από τη Διονυσία Γιαννοπούλου αθλήτρια βόλεϊ εν ενεργεία, με συνεχή δραστηριότητα  σε τμήματα ακαδημιών, πτυχιούχος κλασικού και μοντέρνου χορού, φοιτήτρια θεατρικών σπουδών. Συμμετέχει ως ειδική σύμβουλος σε θέματα κανονισμών,  αθλητισμού και ανάπτυξης η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ευθυμία Παπακωνσταντοπούλου, γυμνάστρια με πολύχρονη εμπειρία στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, κριτής στίβου, επίσημη διαιτητής βόλεϊ.

Επιλέγοντας έμπειρους συνεργάτες με παιδαγωγικές αρχές και τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο ιστορικός ΑΠΣ Πάτραι προχωρά στη δημιουργία πρότυπης Ακαδημίας Βόλεϊ, με στόχο μικροί, αλλά και μεγαλύτεροι  αθλητές (διαμορφώνονται και τμήματα ενηλίκων), να γυμνάζονται σωστά από επαγγελματίες, να αναπτύξουν πνεύμα ομαδικότητας και αθλητικής παιδείας, αλλά και να διασκεδάσουν. 

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο κλειστό γήπεδο STAR HOOPS (Αριστοτέλους 20, Περιβόλα Πατρών)  που πληροί τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, κατάλληλες για παιδιά. Είναι εξοπλισμένο με παρκέ τελευταίας τεχνολογίας   (προδιαγραφών FIBA) και σύγχρονο ντιζάιν ώστε να προσφέρει ευχάριστη εμπειρία σε αθλητές, συνοδούς και επισκέπτες.

Η πρότυπη Ακαδημία Βόλεϊ του Πάτραι ξεκινά τη λειτουργία της από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, με προπονήσεις από τις 10 το πρωί.  (Πληροφορίες – εγγραφές στα τηλέφωνα 6948 57 57 76 και 6937 257 256).

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο