Προτεινόμενο Πρωταγωνιστές

Ο προπονητής Κατσιγιάννης Γεώργιος εκπροσωπεί τον Δήμο Πατρών και τη χώρα μας, στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες τάε κβον ντο, στην Κορέα

της δημοσιογράφου Ελένης Βασιλοπούλου @elena_juniorsclub 

Ο προπονητής του αθλητικού σωματείου “ΑΓΩΓΗ Πατρών” κος Κατσιγιάννης Γεώργιος (5 Dan), επελέγει από το Δήμο Πατρέων, ως προπονητής της ομάδας του Δήμου, όπου θα συμμετάσχει στους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες τάε κβον ντο, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Κορέα.

Οι αγώνες θα γίνουν φέτος στην πόλη Daegu από 4 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου.

Γνωρίζω πολλά χρόνια τον Γιώργο Κατσιγιάννη! Η αγάπη του για το άθλημα τάε κβον ντο, τον έκανε να ξεχωρίζει ανάμεσα στους προπονητές που έχουμε στην Ελλάδα! Το ήθος του, η διαχείριση και η συνεργασία με τους αθλητές του (παιδιά και ενήλικες), η εμπειρία του και οι συμμετοχή του σε διεθνείς αγώνες με διακρίσεις των αθλητών του, συντελούν για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις, καθώς και τα μετάλλια που φέρνει στη χώρα μας, μαζί με τους αθλητές του.

Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει πάντα υψηλούς στόχους για τους αθλητές του! Έναν πατέρα με μεγάλη καρδιά και έναν σύζυγο που κατάφερε να έχει δίπλα του μια αφοσιωμένη γυναίκα, την ιατρό Γιώτα Κατσιγιάννη, πρωταθλήτρια τάε κβον ντο και προπονήτρια επίσης, σε μια από τις μεγαλύτερες σχολές τάε κβον ντο, στην Πάτρα, όπου ανήκει στο αθλητικό σωματείο “ΑΓΩΓΗ Πατρών”

Η Πάτρα, συμμετάσχει στους αγώνες της Κορέας, με δέκα αθλητές στο άθλημα του Ταε Κβον Ντο (5 αγόρια και 5 κορίτσια)!

Από το αθλητικό σωματείο “ΑΓΩΓΗ Πάτρας”,  θα συμμετάσχουν δυο αθλητές στις κατηγορίες παίδων, γεννημένοι 2008-2009. Πρόκειται για τον Λαζανά Κλεάνθης και τον Παπακωνσταντινόπουλος Ανδρέα,  οι οποίοι έχουν στο ιστορικό τους πολλές εγχώριες διακρίσεις και αθλούνται με τον εν λόγω προπονητή, κο Κατσιγιάννη Γεώργιο, τα τελευταία δέκα χρόνια 

Συνέντευξη:

j.c.: Ποιοι είναι οι στόχοι της σχολής το άμεσο μέλλον;

Γ.Κ.: Ήδη φέτος στις μικρές ηλικίες, το σωματείο μας έφερε Πανελλήνια πρωτιά στη διοργάνωση της ελληνικής ομοσπονδίας, στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ «Ήλις και Πάρης»

Έχουμε θέσει τις βάσεις για μελλοντικά, ώστε να είμαστε από τις μεγάλες δυνάμεις του ταεκβοντο στον Ελλαδικό χώρο. Το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά και συνέπεια έτσι ώστε αυτά τα παιδιά να παραμείνουν στο χώρο και να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο αθλητικά

j.c.: Ως έμπειρος προπονητής επί σειρά ετών, πείτε μου ποια είναι η δικαίωση ενός προπονητή;

Γ.Κ.: Εκτός από τις αθλητικές επιτυχίες είναι η αναγνώριση, η εκτίμηση και ο σεβασμός που δείχνουν οι συνάδελφοι προπονητές και οι αθλητές των αντιπάλων συλλόγων.

j.c.: Πείτε μας γι’ αυτή τη μεγάλη διοργάνωση αγώνων που θα γίνει στην Κορέα;

Γ.Κ.: Ως προπονητής του αθλητικού σωματείου ¨ΑΓΩΓΗ Πατρών¨, με επέλεξαν από το Δήμο Πατρέων, να αναλάβω και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, ως προπονητής της ομάδας του Δήμου, για τους παγκόσμιους παιδικούς αγώνες που θα γίνουν στην Κορέα,  στην πόλη Daegu από 4 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου.

Η Πάτρα θα συμμετάσχει με δέκα αθλητές στο άθλημα του Ταε Κβον Ντο (5 αγόρια και 5 κορίτσια). Είναι τιμή μου, όπου έχουμε δυο παιδιά, δυο αθλητές από το σωματείο μας, ¨ΑΓΩΓΗ Πάτρας¨, όπου θα συμμετάσχουν στις κατηγορίες παίδων, ηλικίας 2008-2009.

Ο Λαζανας Κλεάνθης και ο Παπακωνσταντινόπουλος Ανδρέας, είναι δυο αθλητές  οι οποίοι έχουν στο ιστορικό τους πολλές εγχώριες διακρίσεις και αθλούνται μαζί μου από μικρά, τουλάχιστον 10 χρόνια. 

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Πατρέων και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Πετρόπουλο Παναγιώτη για την πρωτοβουλία, τη στήριξη και την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook:  juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ Πατρών: Δευτέρα 24 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές για taekwondo – hapkido

Αθλητικός Σύλλογος Ταε Κβο Ντο ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΑΤΡΩΝ! Με διακρίσεις και ΝΤΑΝ έκοψαν τη πίτα τους!

Παιδιά από χρυσάφι – Με 4 χρυσά μετάλλια και ένα κύπελλο επιστρέφει ο Α.Σ. Βασιλεία Αγωγή στην Πάτρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο