Ζώα Θέματα υγείας

Ο Τάσος, ο Μάριος, η Γωγώ, σε χρειάζονται!

“Πάρα πολύ κρύο, ειδικά στις κρεβατοκάμαρες, και μεγάλη κατανάλωση σε ρεύμα και σε πετρέλαιο. Το κόστος της ενέργειας, το βλέπετε, το βιώνετε κι εσείς, είναι δυσβάσταχτο. Οτιδήποτε κι αν γλιτώσουμε, είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Ο Τάσος περιγράφει την πραγματικότητα ενός μεγάλου μέρους των νοικοκυριών στη χώρα. Σε μια προσφυγική παλιά πολυκατοικία στον Ταύρο, εκείνος και άλλες 7 οικογένειες, άνθρωποι σαν κι εμάς, ανησυχούν για το πώς θα ζεστάνουν ή θα δροσίσουν τα σπίτια τους και το πώς θα καλύψουν τους λογαριασμούς ενέργειας. Η στήριξή σου θα τους βοηθήσει να το πετύχουν!Έλα μαζί μας στην κοινή μας προσπάθεια με το ΕΙΠΑΚ και τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου να καλύψουμε τα έξοδα για την ενεργειακή αναβάθμιση της πολυκατοικίας και τη μετατροπή της σε ένα κτίριο με σταθερή θερμοκρασία, χωρίς κεντρικό σύστημα θέρμανσης ή ψύξης.

Όπως λέει ο Τάσος, “Το περιμένω με πολλή χαρά να γίνει, για να ζήσουμε κι εμείς με μια καλύτερη ποιότητα.” Μαζί λοιπόν μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα για αυτές τις οικογένειες το σπιτικό που αξίζουν, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα πρότυπο κτίριο που θα ανοίξει τον δρόμο σε κάθε άλλο σπίτι για να γίνει άνετο για διαβίωση και μη ρυπογόνο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο