Βιβλίο

“Ο Τροθ και η καρδιά του πλανήτη”, της συγγραφέως Πασπάτη Εριφύλης

Μεγάλο παζάρι βιβλίου με τιμές που σοκάρουν έως τις 15 Ιουλίου 2015. Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες και για όλες τις προτιμήσεις. Θα τα βρείτε Κορίνθου 278 & Γούναρη – Πάτρα.

Στο βιβλιοπωλείο «Μεγάλο Παζάρι βιβλίου» μπορείτε να αγοράσετε βιβλία από 0.50 λεπτά, ενώ βιβλία μεγάλης αξίας θα τα βρείτε έως 90% έκπτωση.

Το “Μεγάλο Παζάρι Βιβλίων” είναι το μόνο στην Ελλάδα με τόσο χαμηλές τιμές. Προκαλεί μάλιστα όλους τους αναγνώστες να αγοράσουν τα βιβλία που θέλουν και αν τα βρουν σε κάποιο άλλο κατάστημα στην Ελλάδα πιο φθηνά, θα τους το κάνει δώρο!!!

Η πρόταση για το καλοκαίρι για μικρά παιδιά, είναι ένα βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας που θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της συγγραφέως Πασπάτη Εριφύλης, “Ο Τροθ και η καρδιά του πλανήτη”.

Κατηγορία: Παιδική Λογοτεχνία Έτος Έκδοσης: 2015

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τροθ λέγεται ο εξωγήινος ήρωας αυτού του παραμυθιού που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο στον κόσμο του, και γι’ αυτό όλοι γελούν μαζί του. Η διαφορετικότητά του, όμως, θα τον οδηγήσει να σώσει τον πλανήτη του. Αυτή η ιστορία καθοδηγεί τα παιδιά να αντιληφθούν πόσο εύκολα μπορούμε να καταστρέψουμε – αλλά και την ευθύνη που έχουμε για να σώσουμε – τη γη μας. Ακόμη, μαθαίνουν να αποδέχονται και να σέβονται το διαφορετικό.

Από τις εκδόσεις Φυτράκη

Γιατί σας το προτείνουμε;

Πρόκειται για ένα βιβλίο που τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν και θα ταξιδέψουν σε έναν διαφορετικό, περιπετειώδη κόσμο. Αποτελεί μια καλή βάση για να αρχίσουν να διαβάζουν παιδική λογοτεχνία, χωρίς να χάσουν στιγμή χαλάρωσης και διασκέδασης. Ακόμα, θα μάθουν να αποδέχονται τη διαφορετικότητα μέσα από τα διδακτικά μαθήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο βιβλίο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο