Εκδηλώσεις Μωρό - Παιδί Παιδικά Party Προτεινόμενο

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών είναι μαζί τους διαδικτυακά: Γενέθλια χωρίς φίλους και συγγενείς αλλά με εκπλήξεις!!!

Μια υπέροχη ιδέα, από την Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents έρχεται να κρατήσει συντροφιά στα παιδιά σας και να ομορφύνει τα γενέθλια/γιορτή τους, που λόγω Κορονοϊού όλοι ¨Μένουμε σπίτι” και δεν κάνουμε παρτυ με συγγενείς και φίλους!!! 

O Νικόλας είχε γενέθλια και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, στο σπίτι με την μαμά, τον μπαμπά και τον αδελφό του. Ήξερε ότι σ΄αυτά τα γενέθλια δεν θα είχε τους φίλους του, τη νονά του, γιαγιάς – παππούδες, ξαδέλφια, θείες – θείους κλπ. Γι αυτό του ετοιμάσαμε μια έκπληξη! 

Εμφανίστηκε μπροστά του, ο αγαπημένος του ήρωας, ο Batman !!!

Η χαρά του μεγάλη!!! Δεν kid-1πίστευε στα μάτια του, ήταν εκεί ο Batman και του μιλούσε, τραγούδησε μαζί με την οικογένεια του το τραγούδι των γενεθλίων και είπε στον Νικόλα, να κάνει μια ευχή! 

Όλα αυτά μέσω σύνδεσης στο messenger ή στο Skype (viber, whatsapp κ.α.), ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών είναι μαζί τους, για να τους κάνει έκπληξη και να τους δημιουργήσει μια μοναδική, αξέσχαστη στιγμή που θα θυμούνται πάντα στη ζωή τους! 

Μαζί κι ένα δώρο!!!

Στο email των γονέων, στέλνουμε και μια αφίσα, Α3+ με τον αγαπημένο ήρωα του παιδιού και ένα μήνυμα ειδικά για εκείνο, όπου έχει και το όνομα του επάνω (μπορεί να μπει και η φωτογραφία του παιδιού)!!! 

22157642_1502085543201952_3744587242975264768_n

Επίσης, προτείνουμε: 

Διαδικτυακή παράσταση Κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιών και διαδικτυακή απασχόληση με θεατρικό παιχνίδι, όλα με ένα κλικ σε απευθείας μετάδοση. 

Θέλετε να απασχολήσετε τα παιδιά σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε;;; Η Ομάδα παιδικών προγραμμάτων Juniorsevents, οργανώνει για τα παιδιά σας, διάφορες δραστηριότητες!!!

Καλέστε στο 6932011395, όπου κι αν βρίσκεστε, εμείς μπορούμε Online να είμαστε μαζί σας, κάθε στιγμή!!! Μένουμε σπίτι και περνάμε υπέροχα!!! 

facebook-fylladio_2-juniorsclub

logotherapeia2

Μετάβαση στο περιεχόμενο