Αθλητισμός

Παρέα νεαρών κωπηλάτησαν από την Πάργα μέχρι τη Λευκάδα στη μνήμη του φίλου τους

Μια παρέα φίλων από την όμορφη Πάργα ξεκίνησαν πρωί με σκοπό να φτάσουν κωπηλατώντας στην Λευκάδα ,την απόσταση των 32 ναυτικών μιλίων.

Ο Κωστής Γεραλέξης, o Άκης Γεραλέξης, o Αυγουστής Κρητικός και o Marios Look κωπηλάτησαν κόντρα σε ισχυρά ρεύματα και κούραση ,μαζί με σκάφος φίλων Παργινών που τους υποστήριξε στην τροφοδοσία.

Κωπηλάτησαν λοιπόν στην μνήμη του Βάσσου Γεώργιου παλιού και μεγάλου δάσκαλου της ιστιοσανίδας στην Πάργα.

Γιατί οι φίλοι ποτέ δεν…τελειώνουν ακόμα και όταν χαθούν ….

parga_koupi-juniorsclub.gr1

Βασικός άξονας υποστήριξης ήταν οι φίλοι που οδηγούσαν το σκάφος που παραχώρησε ο Γιώργος Μίζης,τα παιδιά που το οδηγούσαν και παρείχαν υποστήριξη, αλλά και εταιρείες και καταστηματάρχες της Πάργας που πίστεψαν και στήριξαν υλικά και ψυχικά την όντως δύσκολη προσπάθεια..

Επίσημοι Χορηγοί:Rip Curl Greece-Sanuk Greece-Aegis Dine&Drink-Paragaea Parga Old Olive Oil Factory-Ponte Cafe Bistro-Sail In Bar-Veranda Bar Club-Kamini Cafe Bar-Traveller Clothes &Apparel-Ginis Express Market-Achilleas Bakery-Sole & Mare Appartements Lychnos-Costa Azul Beach Bar. Άκης Τούσης και Τζώρτζης Ρίστας για το Support καθώς επίσης και τον Γιώργο Μπουζούρη για το Support και τις υπέροχες φωτογραφικές λήψεις.

parga_koupi-juniorsclub.gr2

Μεγάλο ευχαριστώ στον Στέφανο Μελετίου που περιμάζεψε όλο το Sup Team από την Λευκάδα και το επέστρεψε σώο στη βάση του…

Η πράξη της παρέας να γίνει φάρος για ανάλογες πράξεις που διαφημίζουν την μαγική περιοχή μας ,αλλά και γιατί “στιλβώνουν” τα ιδανικά της φιλίας και της προσπάθειας ,του εφικτού και όχι του ανέφικτου.

Γεώργιος Γεραλέξης

Μετάβαση στο περιεχόμενο