Ζώα

Παιανία: Με ένα εκθεσιακό περίπτερο καλωσορίζει η ζωοφιλική ένωση Ηλιούπολης όσους επισκεπτούν το 5ο International Dog Festival

Tο 5ο «International Dog Festival – Athens 2015», λαμβάνει χώρα από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου στο ανακαινισµένο «MEC – Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301), είναι για ακόµη µια χρονιά το ραντεβού, από το οποίο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς γονέας και φίλος του σκύλου.

zoofiliki2.juniorsclub.gr

Λίγες ηµέρες µόνο έπειτα από την «Παγκόσµια Ηµέρα των Ζώων» (4 Οκτωβρίου), το «International Dog Festival – Athens 2015» αποτελεί µια τριήµερη γιορτή, αφιερωµένη στους καλύτερους µας φίλους. Το φεστιβάλ µε µια σειρά καινοτοµιών και εκδηλώσεων θα φροντίσει να σας εφοδιάσει µε γνώσεις ώστε να δηµιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ευζωίας των µικρών µας φίλων. Η παρουσία σας στο ανανεωµένο «International Dog Festival- Athens 2015»  είναι µια έµπρακτη απόδειξη αγάπης προς τα σκυλάκια µας, που µας προσφέρουν πολλά περισσότερα, βελτιώνοντας, όπως αποδεικνύουν πλείστες όσες µελέτες, την πνευµατική και σωµατική µας υγεία.

Επίσης απο σήμερα, και για τρεις μέρες, ένα μέλος της οικογένειάς σας περιμένει στο περίπτερό της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης.

zoofiliki.juniorsclub.gr

Ελάτε να γνωριστούμε απο κοντά! Σας περιμένουν με μεγάλη χαρά μαζί με μερικά απ’ τα σκυλάκια τους στο International Dog Festival 2015 αυτό το τριήμερο 9-11 Οκτωβριου.
Ευχαριστίες προσφέρουν για άλλη μια φορά την Equilibrio για την πολύπλευρη αρωγή στο έργο!
Ραντεβού στο περίπτερο της ΖΕΗ στο MEC Παιανίας!!!

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου: 12:00 – 22:00
Σάββατο 10 Οκτωβρίου: 10:00 – 22:00
Κυριακή 11 Οκτωβρίου: 10:00 – 22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> Ελλάδα

Μετάβαση στο περιεχόμενο