Αθλητισμός

Πύργος: «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή» Οι ποδοσφαιριστές τα κατάφεραν και έκαναν το σλόγκαν τους πράξη! (photos)

Το είπαν και το έκαναν με την πραγματοποίηση του «1ου Αγώνα Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης» οι ποδοσφαιριστές δεν έστειλαν μόνο ένα μήνυμα αγάπης και φιλανθρωπίας, αλλά κατάφεραν να μαζέψουν 6.450 ευρώ για να δοθούν σε δύο περιπτώσεις άξιες προσοχής και βοήθειας.

purgos-5podosfairo-juniorsclub

Με σλόγκαν «Δίνουμε αγάπη, δίνουμε ζωή»οι ποδοσφαιριστές Ντεγιάν Μιλοσέσκι, Στάθης Χαραλαμπόπουλος, Κωνσταντίνος Κουτρουμπής και Γιώργος Γιαννακόπουλος, που δημιούργησαν το σύλλογο «Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας», διοργάνωσαν έναν ποδοσφαιρικό αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό.

purgos-podosfairo2-juniorsclub

Ο σκοπός είναι ιερός, ιδίως όταν πρόκειται για την άμεση ιατρική παρακολούθηση ενός παιδιού και την οικονομική ενίσχυση μια πολύτεκνης οικογένειας που βρίσκεται σε εξαθλιωμένη κατάσταση.

purgos-6podosfairo-juniorsclub

Την Δευτέρα του Πάσχα, (13 Απριλίου 2015), το Δημοτικό Στάδιο του Πύργου, ήταν κατάμεστο. Οι φίλαθλοι απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα με το σκορ να καταλήγει 4-1 υπέρ των του νεοσύστατου ποδοσφαιρικού συλλόγου ¨Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας¨.

purgos-podosfairo4-juniorsclub

Οι ομάδες: Παλαίμαχοι Πανηλειακού vs Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας, έστειλαν ένα κοινωνικό μήνυμα και συνέλλεξαν ένα αξιοσέβαστο ποσό για να προσφέρουν βοήθεια σε όσους η πολιτεία προσπερνά.

Οι ιδρυτές του συλλόγου «Ερασιτέχνες Ν. Ηλείας», συνδέουν τον αθλητισμό με την κοινωνία και μέσω του juniorsclub.gr στέλνουν το πιο ηχηρό τους μήνυμα: «Στόχος μας, είναι να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση και να βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη».

purgos-podosfairo3-juniorsclub

Μετάβαση στο περιεχόμενο