Ζώδια

Πως είναι απέναντι στον έρωτα το κάθε ζώδιο όταν βρίσκεται στην εφηβεία;

Πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο απέναντι στον έρωτα, όταν διανύει την περίοδο της εφηβείας; Μάθετε τις αντιδράσεις του παιδιού σας, όταν είναι ερωτευμένο ή όταν πονά από μια ερωτική απογοήτευση, ανάλογα με το ζώδιό του…

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Κριός

Από την εφηβεία του κιόλας του αρέσει να ανακαλύπτει νέα πράγματα στην αγάπη και στον έρωτα. Μην περιμένετε να μοιραστεί τις ανησυχίες του μαζί σας, γιατί έχει δυναμισμό και θέλει να νιώθει ότι μπορεί να τα καταφέρει μόνος του. Ενθουσιάζεται πολύ και πληγώνεται όταν κάτι δεν πάει καλά στα ερωτικά του. Σε αυτήν την περίπτωση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να δείξετε κατανόηση και να του δώσετε το χρόνο να το ξεπεράσει μόνος του.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι πιο συναισθηματικός σαν χαρακτήρας, στην εφηβεία του δείχνει ότι φοβάται να ερωτευθεί και να εκδηλώσει τα αισθήματά του. Είναι πολύ σταθερός σε αυτά που νιώθει και εστιάζει σε ένα άτομο το ενδιαφέρον του, μένοντας πιστός στα θέλω του για μεγάλο διάστημα. Σε μια πιθανή απόρριψη, θα χρειαστεί τη συμπαράστασή σας.

Δίδυμοι

Πολυτάραχος στα ερωτικά του ο Δίδυμος από την εφηβεία τους κιόλας, παθιάζεται και ερωτεύεται παράφορα. Το καλό είναι πως με την ίδια ταχύτητα που θα νοιώσει την έλξη για ένα άτομο, εξίσου γρήγορα μπορεί να το ξεχάσει και να πάει για νέες περιπέτειες. Θα πληγωθεί αν τον απορρίψει κάποιο άτομο που ήθελε πολύ, αλλά δε θα δυσκολευτεί καθόλου να το ξεπεράσει και να προχωρήσει.

Καρκίνοι

Στην εφηβεία του ο Καρκίνος δείχνει ότι είναι αρκετά ευαίσθητος και συνεσταλμένος. Βέβαια αυτό αλλάζει, όταν υποφέρει για ένα χωρισμό ή μια ερωτική απόρριψη. Σε αυτήν τη περίπτωση έχει έντονες εκρήξεις θυμού κι έντασης. Αποζητά από μια σχέση την κατανόηση και τον σεβασμό και όταν δεν μπορεί να το βρει αυτό, επηρεάζεται ψυχολογικά. Θα πάρει καιρό σε έναν Καρκίνο να ξεπεράσει έναν έρωτα. Σε αυτό το σημείο πρέπει εσείς να σταθείτε δίπλα του, αλλά χωρίς να τον ρωτάτε τους λόγους που νιώθει απογοήτευση.

Λέων

Αρκετά ρομαντικός ως χαρακτήρας, θα μοιραστεί μαζί σας τα αισθήματά του και το πώς περνάει στη σχέση του. Είναι συντροφικός και πιστός και θα ξημεροβραδιάζεται με ένα τηλέφωνο στο αυτί, γιατί του αρέσει η συνεχής επικοινωνία. Όταν κάτι δεν πάει καλά στα ερωτικά του, θα βιώσει μια μεγάλη σε διάρκεια κατάθλιψη. Μην τον πιέσετε με κανένα τρόπο να ξεπεράσει άμεσα την απογοήτευση, θα το κάνει όταν νιώσει έτοιμος.

Παρθένος

Ο Παρθένος στην εφηβεία του είναι αρκετά εξωστρεφής και ανοιχτός χαρακτήρας, ιδιότητες που δεν τον ακολουθούν κατά την ενηλικίωσή του. Θέλει να ανακαλύψει τα πάντα στον έρωτα, χωρίς όμως να υπερβάλει. Ξέρει πότε να κάνει πίσω και να σταματήσει μια κατάσταση που δεν του ταιριάζει. Όταν ο έρωτας όμως του χτυπά την πόρτα, φοβάται να δοθεί ολοκληρωτικά. Ένας χωρισμός σε αυτή την τρυφερή ηλικία, μπορεί να τον στιγματίσει για μια ολόκληρη ζωή.

Ζυγός

Μη σας φανεί παράξενο αν σας αναφέρει πολλά και διαφορετικά ονόματα, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση, η αυτοπεποίθησή του τονώνεται όταν υπάρχουν πολλά φλερτ στη ζωή του. Δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρός όμως και μόνο αν είναι σίγουρος εκατό τοις εκατό ότι κάποιο άτομο τον θέλει, θα αρχίσει να εκδηλώνει σταδιακά και τα δικά του αισθήματα. Το αρνητικό με τους έφηβους που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού είναι ότι προσέχουν αρκετά την εξωτερική εικόνα των άλλων, με αποτέλεσμα να πληγώνονται όταν ανακαλύψουν ότι το άτομο που τους αρέσει δεν τους άξιζε τελικά.

Σκορπιός

Από την εφηβεία του κιόλας είναι άτομο αρκετά εσωστρεφές και κτητικό. Αυτό που θέλει, το διεκδικεί με κάθε τρόπο. Στην περίπτωση που θα εισπράξει μια απόρριψη ή θα χωρίσει, δημιουργεί στο σπίτι έναν εκνευρισμό και ξεσπάει χωρίς λόγο. Δίνεται πολύ στο ταίρι του και είναι αρκετά στοργικός, όχι όμως σε λεκτικό επίπεδο, γιατί προτιμάει να δείχνει μέσα από πράξεις τα συναισθήματά του.

Τοξότης

Δε θα σας παιδέψει ο έφηβος Τοξότης, κατακτά εύκολα το άτομο που του αρέσει, διότι είναι πολύ κοινωνικό άτομο. Θα πληγωθεί από μια ερωτική απογοήτευση, αλλά δεν θα τα βάψει και μαύρα! Θα στεναχωρηθεί για λίγο και θα συνεχίσει το κυνήγι της κατάκτησης. Ο Τοξότης τολμάει να πει αυτό που νιώθει και να διεκδικήσει το πρόσωπο που του αρέσει, με έναν πολύ φιλικό τρόπο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σαν να μην περνάει καθόλου το στάδιο της εφηβείας, γιατί τον διακρίνει μια σοβαροφάνεια και ένας αυτοέλεγχος, ακόμη και στα ερωτικά του. Έχει αντιδράσεις ενηλίκου, μόνο που δεν ανοίγεται εύκολα και δεν εξωτερικεύει τα αισθήματά του. Όταν ένας Αιγόκερως πληγωθεί, νιώθει προδομένος και κλείνεται στον εαυτό του.

Υδροχόος

Ο έφηβος Υδροχόος είναι αρκετά ανεξάρτητος, κερδίζει εύκολα τις εντυπώσεις και έχει πάντα πολλούς θαυμαστές. Από την εφηβεία του κιόλας έχει την τάση να κερδίζει πρώτα φιλικά το άτομο που του αρέσει και μετά να οδηγεί τη σχέση σε κάτι ερωτικό. Έτσι λοιπόν, αν ακούτε τους Υδροχόους να μιλούν αρκετά για ένα φιλικό άτομο του αντίθετου φύλου και ξαφνικά σταματήσουν να το κάνουν, είναι πολύ ερωτευμένοι μαζί του.

Ιχθείς

Όταν ερωτεύεται ο έφηβος Ιχθύς, αρχίζει να ονειροπολεί και να πετάει στα σύννεφα. Είναι αρκετά ευαίσθητο άτομο, περιποιείται πολύ το πρόσωπο που θέλει κι εκφράζεται με λόγια αγάπης. Όταν όμως τα συναισθήματά του δεν βρουν ανταπόκριση, τότε πληγώνεται πολύ. Το καλό είναι ότι εξωτερικεύει τη στεναχώρια του και ζητάει βοήθεια.

ΔΟΥΒΡΗΣ Ηλεκτρικές Συσκευές Α.Ε.

Διαβάστε επίσης

Ζώδια: Ποια είναι η ερωτική σας προσωπικότητα;

Πόσο καλή φίλη είστε σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Αυτός ο μήνας του νέου έτους θα είναι ο πιο τυχερός για το ζώδιό σας!

Τα 4 ζώδια που είναι γεμάτα παραξενιές!

Ποια ζώδια θα «έσπαγαν» την καραντίνα, προκειμένου να δουν το ταίρι τους;

Μετάβαση στο περιεχόμενο