Ομορφιά

Πώς βγαίνει το μέικ-απ με φυσικό τρόπο και χωρίς χημικά;

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, ή αν απλά θέλετε να μειώσετε τα χημικά προϊόντα που έρχονται σε επαφή καθημερινά με την επιδερμίδα σας, τότε θα λατρέψετε την φυσική λύση για αφαίρεση του μέικ απ που θα δείτε παρακάτω.

Το μυστικό για την φυσική αφαίρεση του μέικ απ, κρύβεται σε ένα αρκετά κοινό συστατικό, που υπάρχει στο σπίτι: Το καρυδέλαιο!

Αν και πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ήδη λάδι από καρύδα ως ενυδατική κρέμα ή μάσκα για τα μαλλιά, δεν γνωρίζουν ότι είναι επίσης μια θαυμάσια λύση αφαίρεσης μακιγιάζ.

Αρκεί ένα κουταλάκι του γλυκού (ή λιγότερο) για να βγάλετε το μακιγιάζ από τα μάτια σας, όσο δυνατό και αν είναι αυτό.

Βέβαια, το να έχετε λίγο καρυδέλαιο σε ένα γυάλινο βάζο δεν είναι πρόβλημα, όταν είστε στο σπίτι, αλλά τι γίνεται όταν πρέπει να έχετε μαζί σας τα προϊόντα για αφαίρεση μέικαπ, όταν είστε έξω;

Δείτε τι να κάνετε σε αυτή την περίπτωση:

1. Απλά λιώστε λάδι καρύδας σε ένα φούρνο μικροκυμάτων. Υπολογίστε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας για κάθε δόση στο βαμβάκι που αφαιρείτε το μακιγιάζ.

2. Στη συνέχεια, στρώστε τα βαμβάκια το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο δοχείο με το λιωμένο καρυδέλαιο και αφήστε τα να το απορροφήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

3. Συλλέξτε και αποθηκεύστε τα στο ίδιο δοχείο ή σε ένα πλαστικό σακουλάκι που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας όπου πηγαίνετε για εύκολη και εντελώς φυσική αφαίρεση μακιγιάζ ανά πάσα στιγμή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο