Θέματα υγείας

Πρόγραμμα Δωρεάν Ψηφιακής Μαστογραφίας στον Δήμο Ιλίου

Με ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της πρόληψης, ο Δήμος Ιλίου υλοποιεί πρόγραμμα Δωρεάν Ψηφιακής Μαστογραφίας για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου, ηλικίας 40 έως 69 ετών.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και για περισσότερες πληροφορίες κάθε ενδιαφερόμενη μπορεί να απευθύνεται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου, καθημερινά από τις 08:00 έως τις 14:00 και συγκεκριμένα στην κυρία Κατερίνα Καλαμπόγια στο τηλέφωνο 2102691595, καθώς και στα Δημοτικά Ιατρεία Αγίου Φανουρίου (Γρηγορίου Ε΄ 25, Ίλιον), καθημερινά εκτός Τρίτης από τις 09:00 έως τις 14:00, στο τηλέφωνο 2102624090.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος δηλώνει σχετικά:

«Η πρόληψη είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς της υγείας. Με γνώμονα τη διασφάλισή της υλοποιούμε πλήθος εξετάσεων, με προτεραιότητα τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Η ψηφιακή μαστογραφία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και η δυνατότητα δωρεάν εξέτασης συμβάλλει στην προστασία της υγείας όσων δεν έχουν πρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη.»

 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο