Θέματα ψυχολογίας

Ψυχολογικό τεστ: Ποια γυναίκα σε αντιπροσωπεύει και τι σημαίνει αυτό για σένα;

Μάθε μερικά ακόμα στοιχεία της προσωπικότητάς σου κάνοντας αυτό το απλό τεστ. Δες τις παρακάτω 5 γυναίκες και διάλεξε αυτή που σε αντιπροσωπεύει περισσότερο. Αν δεν είναι καμία τότε διάλεξε την πιο «κοντινή» σε εσένα. Δε θα πιστεύεις πόσο μέσα πέφτει!

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Ψυχολογικό τεστ: Διάλεξε τη γυναίκα που σε αντιπροσωπεύει και μάθε τι σημαίνει για την προσωπικότητά σου

 

Δες την ανάλυση σύμφωνα με την επιλογή σου.

Αν σε αντιπροσωπεύει το νούμερο 1:

Έχεις αυτοπεποίθηση και σε χαρακτηρίζει η ηρεμία. Συνεχίζεις να προχωράς και ας πέσεις, διότι σου αρέσουν πάρα πολύ οι προκλήσεις. Θέλεις να πετύχεις και έχεις μεγάλη υπομονή.

Αν σε αντιπροσωπεύει το νούμερο 2:

Ο τίτλος «το καλύτερο παιδί» σου ταιριάζει γάντι. Συμπονετική, με ενσυναίσθηση και φυσικά η ψυχή της παρέας. Όλοι θέλουν να σε κάνουν παρέα και να είναι φίλοι σου.

Αν σε αντιπροσωπεύει το νούμερο 3:

Ρομαντική και εσωστρεφής. Κρύβεις το χιούμορ σου για τον εαυτό σου και για άτομα με τα οποία αισθάνεσαι άνετα. Πάντα ευγενική, ακόμα και όταν τσακώνεσαι.

Αν σε αντιπροσωπεύει το νούμερο 4:

Έχεις πεισμα και ξέρεις ότι θα πετύχεις γιατί το θέλεις πολύ και θα κάνεις τα πάντα. Πιστεύεις πολύ σε εσένα, αλλά όχι τόσο στους άλλους, που πολλές φορές εκμεταλλεύεσαι για δικού σου σκοπούς.

Αν σε αντιπροσωπεύει το νούμερο 5:

Πολύ δυναμική και μυστηριώδης. Δε σου αρέσει να ζητάς βοήθεια από τους άλλους, αλλά την προσφέρεις απλόχερα. Είσαι ελκυστική με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

πηγή

Ημικρανία: Πότε βοηθά και πότε βλάπτει η καφεΐνη σύμφωνα με τις επιστημονικές μελέτες

Μετάβαση στο περιεχόμενο