Άσκηση Προτεινόμενο

Reaction gym: Προτείνει την προπόνηση με στυλ Easy Line για όσους δεν έχουν χρόνο ή έχουν βαρεθεί την γυμναστική!

Το καλοκαίρι τίθεται το μεγάλο ερώτημα: “Πώς θα βγω στην παραλία, να φορέσω πιο ανάλαφρα ρούχα;” Ένα ερώτημα που θα έπρεπε να σας απασχολεί κάθε εποχή, γιατί είναι σημαντικό να νιώθετε καλά με το σώμα σας και όχι να αναστατώνεστε από το τι έδειξε μια ζυγαριά, ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά!!! Το juniorsclub.gr επισκέφθηκε ένα από τα πιο σύγχρονα γυμναστήρια στην Πάτρα, το Reaction gym και μίλησε με τον κο Αδαμόπουλο Μάριο, για μια εναλλακτική μορφή γυμναστικής, που ταιριάζει σε γυναίκες και άνδρες.

Αρκετοί από εμάς λόγω δουλειάς και οικογένειας, δεν έχουμε πολλές ώρες για σωστή προπόνηση κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Έτσι το Reaction gym (Ακτή Δυμαίων 7, Πάτρα) δημιούργησε ένα ειδικό χώρο ειδικά για αυτούς που δεν έχουν χρόνο ή έχουν βαρεθεί την γυμναστική που κάνουν και σας προτείνει την προπόνηση με στυλ Easy Line.

reaction-gym-juniorsclub.gr

j.c.: Τι είναι η προπόνηση με στυλ Easy line;

gym-2-juniorclub.gr

Μ.Α: Είναι ένα πρόγραμμα κυκλικής προπόνησης υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή.

Με αυτό το στυλ προπόνησης δεν υπάρχει μέρος του σώματος που να μένει αγύμναστο μέσα από αυτό ενώ παράλληλα είναι διασκεδαστικό, ευχάριστο, έως και αγχολυτικό.

j.c.:Τι ασκήσεις περιλαμβάνει;

Μ.Α.:Συνδυάζει την αερόβια άθληση πάνω στο στεπ με τις ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης μέσα από εννέα πρωτοποριακά όργανα με προσαρμοσμένη αντίσταση που δεν επιβαρύνουν τις αρθρώσεις.

gym-8-juniorsclub.gr

j.c.: Αυτό το είδος γυμναστικής απευθύνεται σε όλους; 

gym-3-juniorsclub.gr

Μ.Α.:Ναι, είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος εκγύμνασης για κάθε ηλικία και επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Ενώ παράλληλα προσφέρει και σημαντικά οφέλη για τη σωματική σας υγεία και ευεξία ακόμα και σε μετεγχειρητικό στάδιο.

j.c.:Ποια είναι τα πλεονεκτήματα; 

gym-1-junioraclub.gr

Μ.Α.:Μέσα από αυτό το πρόγραμμα πετυχαίνετε ολοκληρωμένη μυϊκή ενδυνάμωση, βελτιώνετε την καρδιοαναπνευστική σας ικανότητα και το σημαντικότερο αυξάνετε το βασικό σας μεταβολισμό έως και κατά 15 % που σημαίνει ότι καίτε περισσότερες θερμίδες, ακόμη και ενώ κοιμάστε.

Συνδυάζει αερόβια, αναερόβια και διαλλειματική γυμναστική.

Αυξάνει τα επίπεδα ενδορφινών (ορμόνες της χαράς ) αφήνοντας σας μεγάλη αίσθηση χαράς μετά την προπόνηση σας.

Διαρκεί μόλις 35 λεπτά

-Και τέλος ο εξοπλισμός είναι τόσο απλός στη χρήση , που μπορείτε να ξεκινήσετε από την πρώτη μέρα – ακόμη και αν δεν έχετε ασκηθεί στο παρελθόν.

gym-5-juniorsclub.gr

j.c.:Τι πρέπει να προσέξουν όσοι χρησιμοποιούν ή θέλουν να χρησιμοποιήσουν την κυκλική προπόνησης με στυλ Easy Line;

Μ.Α.:Δεν χρειάζεται να προσέξουν απολύτως τίποτα , διότι το αυτό το στυλ προπόνησης είναι εξαιρετικά βολικό, η υδραυλική αντίσταση των μηχανημάτων είναι προσαρμοσμένη στην ικανότητα του χρήστη και της φυσικής του κατάστασης.

j.c.:Κάποιες φορές η ζυγαριά μένει στάσιμη, παρά την σκληρή προπόνηση που οφείλετε αυτό;

gym-16-juniorsclub.gr

Μ.Α.:Αν παρατηρείτε μια στασιμότητα ή μια μικρή αύξηση στα κιλά που δείχνει η ζυγαριά σας ενώ εσύ κάνετε αυστηρή δίαιτα και σκληρή γυμναστική, μην ανησυχείτε.

Αυτό μπορεί να σημαίνει πως το λίπος μειώνεται ενώ οι μυς αυξάνουν σε όγκο και έτσι μπορεί το συνολικό σας βάρος να παραμείνει το ίδιο ή και να αυξηθεί λίγο, αλλά η σωματική σύστασή σας να έχει μεταβληθεί θετικά.

Άρα αυτό που έχει φυσικά σημασία είναι η σωματική σύσταση και γι’ αυτό πρέπει να κάνετε λιπομέτρηση για μια ακριβή διαπίστωση.

gym-14-juniorsclub.gr

Τέλος, το σημαντικό είναι να σας αρέσει αυτό που βλέπετε στον καθρέφτη και έξω στον κόσμο όπου ζείτε καθημερινά, όχι αυτό που βλέπετε στην ζυγαριά για ένα δευτερόλεπτο.

Το Reaction gym βρίσκεται Ακτή Δυμαίων 7, Πάτρα και επικοινωνείτε στο τηλ:2610325831

gym-12-juniorsclub.gr

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο