Εγκυμοσύνη / Γέννα Προτεινόμενο

Σε μια γέννα πόσα μωρά μπορεί να γεννηθούν;

Οι πιθανότητες να γεννηθούν τετράδυμα έπειτα από φυσιολογικό τρόπο σύλληψης είναι μία στα 729.000. Η πιθανότητα όμως να είναι πανομοιότυπα είναι μία στα 13 εκατομμύρια!

Λίγο πριν τα 42α γενέθλια της, στις 28 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Kimberly Fugate… ετοιμάζεται για τον τοκετό. Και αν αυτό δεν είναι σοκαριστικό αρκετά, η Kimberly δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος όταν ήταν ήδη 13 εβδομάδων.

tetradima-4-juniorsclub.gr
Τα νέα ότι κυοφορούσε τρίδυμα ήταν ένα ακόμη κερασάκι στην τούρτα! Με τον λίγο μόνο χρόνο που είχαν για να ετοιμάσουν το έδαφος για τα τρίδυμα, αυτή και ο άντρας της, Craig δυσκολεύτηκαν πολύ να αντιμετωπίσουν αυτό που συνέβη στο δωμάτιο τοκετού!

tetradima-4-juniorsclub.gr
«Όλα μοιάζουν εντυπωσιακά όταν σκέφτεσαι πόσες αλλαγές θα πρέπει ακόμα να γίνουν,»η Fugate είπε στον κόσμο γύρω της. «Αλλά όλα θα γίνουν σιγά σιγά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε.»

Μερικές φορές οι εγκυμοσύνες μπορεί να μεταβούν από συνηθισμένες σε συγκλονιστικές μέσα σε μία μόνο στιγμή.tetradima-1-juniorsclub.gr

Το 2013, η Kimberly Fugate έμεινε έγκυος λίγο πριν κλείσει τα 42 της χρόνια. Η μητέρα που είχε ήδη μία 10-χρονη κόρη, την Katelyn, περίμενε τρίδυμα — και τι τρίδυμα! Η γυναίκα έμεινε έγκυος τελείως φυσιολογικά, χωρίς τεχνητή γονιμοποίηση. Αυτό και αν είναι ανήκουστο.

Αμέσως μετά την γέννα τριών πανομοιότυπων κοριτσιών, οι γιατροί της είπαν ότι βρισκόταν και άλλο ένα εκεί μέσα.

tetradima-2-juniorsclub.gr
«Έβγαλαν τα τρία μωράκια και είπαν, “Και άλλα πόδια,¨ανέφερε η Kimberly στο CNN. «Και είπα, ΄Όχι!” Ήταν ένα απίστευτο σοκ.»

Η Kimberly και ο Craig δημιούργησαν 4 πανομοιότυπα τετράδυμα κορίτσια. Τα ονόματα τους κατά χρονολογική σειρά είναι: Kenleigh Rosa, Kristen Sue, Kayleigh Pearl, and Kelsey Roxanne.

tetradima-5-juniorsclub.gr

πηγή: newsone.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο