Ενημέρωση Επικαιρότητα Προτεινόμενο

Σπάνιο: Γεννήθηκαν δίδυμα κοριτσάκια με διαφορετικό χρώμα! Δείτε φωτογραφίες

«Πρόκειται για ένα υπέροχο συναίσθημα και ένα μεγάλο σοκ», δηλώνει η περήφανη μαμά για τα δυο μη πανομοιότυπα δίδυμα που απέκτησε πριν από τρεις μήνες.

didima-juniorsclub6
Τα μωρά η Κέντάλ και η Μπέιλι γεννήθηκαν από πατέρα μισό-Τζαμαϊκανό και μητέρα λευκή, πρόκειται για δυο μη πανομοιότυπα δίδυμα που μπορεί να ήρθαν στη ζωή μαζί αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα, γονίδια και χαρακτήρα. Πρόκειται για περίπτωση που συμβαίνει μια στο εκατομμύριο.

didima-juniorsclub2
«Η Κέντάλ είναι πιο ήρεμη και της αρέσει να κοιμάται πολύ ενώ η Μπέιλι που γεννήθηκε ελαφρώς βαρύτερη είναι «φωνακλού» και της αρέσει να τραβάει την προσοχή» δηλώνουν οι γονείς.

didima-juniorsclub3«Ένα πράγμα που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι η οικογένεια και οι φίλοι ποτέ δεν θα δυσκολευτούν να τις ξεχωρίσουν», λέει ο Κέρτις Μάρτιν, ο σοκαρισμένος αλλά ταυτόχρονα τρισευτυχισμένος πατέρας.

«Όταν οι περαστικοί κοιτούν το καρότσι και βλέπουν ένα κοριτσάκι σκούρο και το άλλο λευκό, ρωτούν αν είναι δίδυμα. Σοκάρονται όταν τους απαντώ πως είναι δίδυμα» δηλώνει η 28χρονη μητέρα.

Οπως είναι γνωστό τα δίδυμα μπορούν να δημιουργηθούν με δύο διαφορετικούς τρόπους. Είτε με ένα σπερματοζωάριο, ένα αυγό, το οποίο στη συνέχεια χωρίζεται σε δύο έμβρυα, ή από δύο διαφορετικά σπερματοζωάρια, δύο διαφορετικά αυγά

πηγή: iefimerida

Μετάβαση στο περιεχόμενο