Θέματα υγείας

Σταμάτησε η καρδιά της, γέννησε και μετά συνέβη κάτι μοναδικό… Δείτε το βίντεο

Πριν δυο χρόνια μια μητέρα συγκλόνισε τον κόσμο με την απίστευτη η ιστορία της. Ακόμη και τώρα, το θέμα αναπαράγεται και θυμίζει σε όλους την αξία της ζωής.

Μερικές φορές, η δεύτερη ευκαιρία που αναζητάμε έρχεται… και το σπουδαιότερο; Τη στιγμή δεν την επιλέγουμε εμείς, αλλά έρχεται ξαφνικά εκεί που τελικά όντως χρειαζόμασταν αυτή την δεύτερη ευκαιρία. Αυτός είναι και ο λόγος που το juniorsclub.gr προβάλλει αυτή την ιστορία…

Η 36χρονη δασκάλα Erica Nigrelli βρισκόταν στην αίθουσα διδασκαλίας όταν λιποθύμησε, ενώ είχε μπει στην 36η εβδομάδα κύησης.  Τα παιδιά στην τάξη της έτρεξαν αμέσως να φέρουν βοήθεια και σε λίγο ο άντρας της, Nathan, που επίσης εργάζεται στο ίδιο σχολείο ήταν στο πλευρό της.

Η καρδιά της Erica την είχε προδώσει, είχε σταματήσει ξαφνικά και μέχρι να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο όπου την ξεγέννησαν (3 εβδομάδες νωρίτερα) οι γιατροί, είχε ξεψυχήσει. Τότε όμως συνέβη κάτι πραγματικά μοναδικό. Αυτή η μητέρα πέθανε αφού πρώτα γέννησε ένα υγιέστατο πρόωρο μωρό. Όταν οι γιατροί τελείωσαν με το μωρό και στράφηκαν προς αυτήν, η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά! Όπως αποδείχθηκε η Erica είχε πρόβλημα με την καρδιά της που δεν είχε διαγνωστεί μέχρι τότε, κατάφερε όμως να νικήσει το θάνατο και να επιστρέψει στον Nathan και την κορούλα τους Elayna. Η μικρή ήταν σε θερμοκοιτίδα για 2 εβδομάδες, ενώ τώρα είναι υγιέστατη, έχει μεγαλώσει πλέον και είναι ευτυχισμένη δίπλα στη μητέρα της, μη γνωρίζοντας ότι κινδύνεψε να την χάσει όταν γεννήθηκε.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο