Βιβλίο

«Στην αγκαλιά του ήλιου» της συγγραφέως Ρένας Ρώσση

Μεγάλο παζάρι βιβλίου με τιμές που σοκάρουν έως τις 15 Ιουλίου 2015. Βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες και για όλες τις προτιμήσεις. Θα τα βρείτε Κορίνθου 278 & Γούναρη – Πάτρα.

Στο βιβλιοπωλείο «Μεγάλο Παζάρι βιβλίου» μπορείτε να αγοράσετε βιβλία από 0.50 λεπτά, ενώ βιβλία μεγάλης αξίας θα τα βρείτε έως 90% έκπτωση.

Το «Μεγάλο Παζάρι Βιβλίων» είναι το μόνο στην Ελλάδα με τόσο χαμηλές τιμές. Προκαλεί μάλιστα όλους τους αναγνώστες να αγοράσουν τα βιβλία που θέλουν και αν τα βρουν σε κάποιο άλλο κατάστημα στην Ελλάδα πιο φθηνά, θα τους το κάνει δώρο!!!

Η πρόταση για το καλοκαίρι για φοιτητές και γονείς, είναι ένα βιβλίο λογοτεχνίας που θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της συγγραφέως Ρένας Ρώσση, «Στην αγκαλιά του ήλιου».

Κατηγορία: Λογοτεχνία Έτος Έκδοσης: 2015

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Άκουσα σειρήνες να ουρλιάζουν. Το φώτα τους με τύφλωσαν. Περιπολικά σταμάτησαν απότομα κοντά μου. Τα φρένα τους στρίγκλισαν. Προσπάθησα να βρω μια διέξοδο, να ξεφύγω. Άρχισα να τρέχω. Προς το πουθενά, προς το σκοτάδι. Έστριψα σε ένα στενό, δίπλα στο ξενοδοχείο. Και συνέχισα να τρέχω. Όταν πίστεψα πως τα είχα καταφέρει, όταν σταμάτησα να πάρω μια ανάσα, κάποιος με άρπαξε άγρια από το μπράτσο. «Αστυνομία! Ψηλά τα χέρια! Συλλαμβάνεσαι!» μου φώναξε.

Γύρισα προς το μέρος του αλαφιασμένη. Ήταν ο Νικόλας! Ο άντρας που αγαπούσα. Ο άντρας που μου είχε ζητήσει να γίνω γυναίκα του. Κρατούσε στο χέρι του ένα πιστόλι. Και με σημάδευε.  Η Βαλέρια είναι κλέφτρα. Ένας θηλυκός Ρομπέν των Δασών. Ο Νικόλας είναι αστυνομικός. Ανάμεσά τους φουντώνει ένας έρωτας φωτιά, σε ένα μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές που χορεύει πεντοζάλη, ανάμεσα στην αλήθεια και τη φαντασία, στο παρόν και το παρελθόν∙ στον έρωτα μιας Κρητικοπούλας κι ενός Γερμανού, στα χρόνια του πολέμου. Και ταξιδεύει με το Οριάν Εξπρές της καρδιάς μας στην αγκαλιά του ήλιου.

Γιατί τη ζωή μας τη ζούμε στις πιο μικρές ευτυχισμένες μας στιγμές. Και γιατί αξίζει να γίνουμε ήλιοι για να φωτίσουμε τους σβησμένους ήλιους των άλλων.

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Γιατί σας το προτείνουμε;

Γιατί είναι μια ανατρεπτική περιπέτεια, γεμάτη ήλιο και φως, που θα ταξιδέψει τους αναγνώστες στην Αθήνα του παρόντος και στην Κρήτη του παρελθόντος. Γιατί θα ερωτευτείτε και θα ταυτιστείτε. Γιατί αυτό που μετράει εν τέλει, είναι οι μικρές, απλές στιγμές! Γιατί όλοι είμαστε ήλιοι για κάποιους, όπως και κάποιοι άλλοι για εμάς!

Μετάβαση στο περιεχόμενο