Ζώδια

Τα απόλυτα τυχερά ζώδια του Μάρτη

Ποια είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια του Μάρτη; Ένας μήνας όπου κορυφώνεται η πρώτη έκλειψη του έτους, η οποία είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, αναγκάζοντας αρκετούς να αποχωριστούν κάτι σημαντικό από τη ζωή τους. Παρόλα αυτά, θα μπορέσουν κάποιοι να ευνοηθούν! Δες παρακάτω ποιοι είναι αυτοί.

Ιχθύς

Ιχθύ μου, μπορεί να έχεις την Νέα Σελήνη επάνω σου στις αρχές του μήνα με παρεούλα τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο, όμως παίρνοντας το μάθημα που σου χαρίζει το σύμπαν, έπειτα αμείβεσαι με όμορφες εξελίξεις. Η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο υπόσχεται ανανέωση στο φυσικό σου σώμα, την εμφάνιση, την ευεξία και την ψυχολογία σου. Όλα αυτά θα σε βοηθήσουν να λάμψεις αυξάνοντας τις ερωτικές σου κατακτήσεις και διεκδικώντας ακόμη περισσότερα στα επαγγελματικά σου. Αν έχεις δεσμό, γίνεσαι πιο ρομαντικός και κερδίζεις ξανά το θαυμασμό από το ταίρι σου. Με απλά λόγια, έχεις επιτυχίες στα αισθηματικά και τα οικονομικά, τον Μάρτιο.

Παρθένος

Παρθένε, κάπως σαν τον Ιχθύ επηρεάζεσαι, αλλά σε πιο παθητικό επίπεδο. Τι εννοώ; Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη από το απέναντί ζώδιο του δικού σου, τους Ιχθείς, σε φέρνουν αρχικά αντιμέτωπο με εμπόδια που προέρχονται από το εξωτερικό  περιβάλλον, στα οποία δεν μπορείς να ασκήσεις επιρροή. Μολονότι θα έχεις κάποιες πιέσεις αρχικά, η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε φέρνει στα σωστά μέρη την σωστή στιγμή, προκειμένου να κάνεις σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις κοινωνικά. Παράλληλα, αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας σε περιμένει ή αν έχεις δεσμό, το συναίσθημα γίνεται εντονότερο μεταξύ σας.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι πολύ ερωτικό αυτό το διάστημα για εσένα, χάρη στους πολλαπλούς αστρολογικούς παράγοντες που το επιβεβαιώνουν. Μολονότι στις αρχές του μήνα υπάρχει ένας μικρός, κίνδυνος να απογοητευτείς από τον έρωτα εξαιτίας της αδέξιας μεταχείρισής σου, ο μήνας κλείνει πολύ πιο αισιόδοξα, φέροντάς σε πιο κοντά με τον άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου. Αν τα επαγγελματικά σου είναι κάτι που σε απασχολεί, θα δεις την παραγωγικότητά σου και τα κέρδη σου να πολλαπλασιάζονται. Οτιδήποτε καλλιτεχνικό κι αν κάνεις αυτό το διάστημα θα σου πάει καλά, ενώ εσύ που είσαι γονιός θα έρθεις πιο κοντά με τα παιδιά σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, θα δεις ότι ο μήνας Μάρτης σου υπόσχεται τρομερή κοινωνικοποίηση κι ανανέωση. Θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κάνεις νέες φιλίες και να πραγματοποιήσεις πολλά από τα όνειρά σου. Ακόμη κι αν κάποιο φαντάζει άπιαστο, το σύμπαν σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μικρά βηματάκια που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό. Παράλληλα, μέσα από όλους τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεσαι σε επαφή, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς και μία ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Εσύ που έχεις δεσμό, αυτή την περίοδο βγαίνεις έξω με καμάρι και ‘δείχνεις’ στον κόσμο το ταίρι που έχεις για το οποίο νιώθεις περήφανος.

Μετάβαση στο περιεχόμενο