Ζώα

Θεσσαλονίκη: Το «International Dog Festival- Thessaloniki 2016» πραγματοποιείται το διήμερο 9-10 Απριλίου

«Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας, ο σκύλος, είναι και η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται αυτό τον καιρό το «International Dog Festival- Thessaloniki 2016».
DOG festival LOGO-athens 2015
Ετοιμαστείτε το διήμερο 9 με 10 Απριλίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας την μεγάλη γιορτή για τον σκύλο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία «Well Done ΜΕΠΕ» με τη πολύτιμη αρωγή και συνεργασία του Κυνοφιλικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ταυτόχρονα πραγματοποιεί Διπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων.
dog-festival4-juniorsclub
Το διήμερο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα στη Δ.Ε.Θ. – Helexpo, Περίπτερο 13 και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς και το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου.
dog-festival5-juniorsclub
dog-festival2-juniorsclub
dog-festival-juniorsclub
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην στήλη events –> Ελλάδα
]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο