Αθλητισμός

Τι έγινε στην εκδήλωση απολογισμού-βράβευσης Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ΄07 – Δείτε την επιστολή

Η καθιερωμένη εκδήλωση απολογισμού-βράβευσης χορηγών του Α.Ο. ΔΥΜΗΣ ΄07 έλαβε χώρα και φέτος μέσα σε ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα.

Κλείνοντας επιτυχημένα την φετινή περίοδο δώσαμε το στίγμα της προσπάθειας μας τονίζοντας παράλληλα την διάθεση που έχουμε για να επενδύσουμε στην νέα γενιά μέσα από τα τμήματα υποδομής μας.

Παρουσιάσαμε το βίντεο με επιλεγμένες αγωνιστικές φάσεις από όλο το έτος καθώς και τους συντελεστές του αντρικού τμήματος.

Παραθέσαμε τον οικονομικό απολογισμό και παράλληλα αναφέραμε ονομαστικά τις 26 επιχειρήσεις που μας στήριξαν ενεργά.Οι παρεβρισκόμενοι εκπρόσωποι έλαβαν απευθείας το αναμνηστικό της φετινής χρονιάς.

Εν συνεχεία αναφερθήκαμε στην συλλογική στήριξη που λάβαμε από την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους της. Φίλαθλοι,φίλοι,μέλη,υποστηρικτές, χορηγοί,στελέχη έδωσαν και φέτος ένα δυναμικό παρών και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση μας.
Ανακοινώσαμε τον νέο ενδυναμωμένο μηχανισμό στελεχών μας όπου αριθμεί πλέον 24 άτομα.
Επιμείναμε στην πάγια θέση της σύνθεσης και της συνεργασίας. Δηλώσαμε πως κατανοούμε και σεβόμαστε τις δύσκολες οικονομικές κοινωνικές και πολιτικές συγκυρίες αλλά παράλληλα αισιοδοξούμε πως μέσα από την συλλογικότητα και την αλληλοστήριξη θα συνεχίσουμε να παράγουμε όλοι μαζί το υγιές αθλητικό έργο που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Κλείσαμε με την επίσημη αδελφοποίηση μας με το αρχαιότερο αθλητικό σύλλογο της Δυτικής Αχαΐας,την Αχαϊκή θέλοντας να δώσουμε το έμπρακτο μήνυμα της συνεργασίας όλων των αθλητικών ομίλων.
Τέλος ολοκληρώσαμε την εκδήλωση μας με το ανάλογο γλυκό κέρασμα σε όλους τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώσαμε την συνάντησή μας για του χρόνου το καλοκαίρι.

Η Διοίκηση του Α.Ο ΔΥΜΗΣ ΄07 ευχαριστεί θερμά το Κοe Cafe Bar για την φιλοξενία του καθώς και το West City για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Χριστόπουλος

Μετάβαση στο περιεχόμενο