Θέματα ψυχολογίας

Τι λέει για την προσωπικότητά σας το σχήμα των χειλιών σας;

Η προσωπικότητα ενός ανθρώπου μπορεί να φαίνεται όχι μόνο από το πώς αντιδράει, φέρεται και αντιμετωπίζει διάφορες καταστάσεις, αλλά και από χαρακτηριστικά που βρίσκονται στην εξωτερική εμφάνιση του καθένα. Τα χείλη για παράδειγμα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που σύμφωνα με επιστήμονες και φυσιογνωμιστές, μπορεί να πει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σου και τον χαρακτήρα σου.

*μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Και αλήθεια πιστεύουμε πως έχει τρομερό ενδιαφέρον να μάθουμε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου (και τον δικό μας) το σχήμα των χειλιών σου. Είσαι έτοιμη να μάθεις;

#1. Μεγάλα και ογκώδη χείλη

Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών λατρεύουν να φροντίζουν άλλους ανθρώπους. Αν έχεις αυτό το σχήμα χειλιών, τότε μάλλον ως παιδί πέρασες τον χρόνο σου ταΐζοντας αδέσποτα γατάκια ή προσπαθώντας να πάρεις όλα τα αδέσποτα σκυλάκια στο σπίτι σου. Έχεις ένα ισχυρό μητρικό ένστικτο και θέλεις να προστατεύεις τους άλλους γύρω σου. Σε κάθε δύσκολη κατάσταση σκέφτεσαι πρώτα τους άλλους και μετά τον εαυτό σου.

#2. Το κάτω χείλος μεγαλύτερο από το πάνω

Η αλήθεια είναι, ότι δεν γεννήθηκες για να κάνεις δουλειά γραφείου. Ξέρεις τι σημαίνει να διασκεδάζεις με την ψυχή σου. Έχεις ανάγκη από έναν ενεργητικό τρόπο ζωής, να επισκέπτεσαι καινούργια μέρη και να μαθαίνεις καινούργια πράγματα. Είσαι περίεργη, κοινωνική και ανοιχτή σε οτιδήποτε καινούργιο.

#3. Λεπτά χείλη

Οι άνθρωποι με λεπτά χείλη κατά κανόνα είναι μοναχικοί. Στηρίζονται στον εαυτό τους για την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος. Τέτοιοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πάνε μόνοι τους σε ένα μουσείο ή διακοπές. Ωστόσο, αισθάνονται πολύ άνετα μέσα σε ένα σπίτι με μια παρέα. Αξιολογούν εύκολα τους ανθρώπους.

#4. Το άνω χείλος μεγαλύτερο από το κάτω

Οι άνθρωποι με τέτοιο σχήμα χειλιών λατρεύουν τα δράματα. Είσαι συναισθηματική, χαρισματική, αγαπάς τη ζωή και σου αρέσει να τραβάς την προσοχή. Σου αρέσει να είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και έχεις την ικανότητα να προσελκύεις τους άλλους γύρω σου. Επίσης, έχεις εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

#5. Συνηθισμένα χείλη

Οι άνθρωποι με συνηθισμένα χείλη είναι ισορροπημένοι και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με γνώμονα την κοινή λογική. Η δύναμη τους βρίσκεται στην ικανότητά τους να μπορούν να ακούνε τους άλλους. Δέχονται την κριτική και σέβονται τις απόψεις των άλλων. Είναι σχεδόν αδύνατον να εκνευριστούν. Επίσης, έχουν εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και είναι αισιόδοξοι.

#6. Άνω χείλος με στρογγυλεμένο περίγραμμα Αν έχεις τέτοιο σχήμα χειλιών, τότε είστε ευαίσθητη, συμπονετική και ευγενική. Μπορεί να αναστατωθείς πάρα πολύ από μια ατυχία και πάντα βρίσκεις χρόνο να βοηθήσεις τους άλλους. Το να βοηθάς τους λιγότερο τυχερούς είναι ο σκοπός της ζωής σου.

#7. Μικρά και ογκώδη χείλη Οι άνθρωποι με τέτοια χείλη είναι συνήθως αισθησιακοί και άτακτοι. Βασική τους προτεραιότητα είναι η δική τους άνεση. Στην αρχή μπορεί να φαίνονται εγωιστές, αλλά είναι πολύ αφοσιωμένοι φίλοι. Πότε δεν βάζουν το συμφέρον τους πάνω από των άλλων και ποτέ δεν γίνονται αυτοκαταστροφικοί.

#8. Άνω χείλος με έντονο περίγραμμα Αν έχεις αυτό το σχήμα τότε είσαι πολύ δημιουργική. Συνήθως, οι άνθρωποι με το σχήμα αυτό γίνονται μουσικοί ή καλλιτέχνες. Έχουν εξαιρετική μνήμη και είναι πολύ κοινωνικοί. Θέλουν να εκφράζονται με κάθε τρόπο και σχεδόν πάντα έχουν καλά αποτελέσματα στην δουλειά τους.

#9. Πολύ λεπτό άνω χείλος Οι άνθρωποι με αυτό το σχήμα χειλιών έχουν απαράμιλλες ηγετικές ικανότητες. Μπορούν να πείθουν με ευκολία τους άλλους. Η επιτυχία τους είναι δεδομένη ό,τι και αν γίνει. Ωστόσο, δυσκολεύουν στον αισθηματικό τομέα, καθώς τους ενδιαφέρει περισσότερο να γίνουν κάποιοι παρά να είναι με κάποιον.

#10. Άνω χείλος χωρίς περίγραμμα Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πιο υπεύθυνοι και αξιόπιστοι. Δεν ξέρουν τι σημαίνει η λέξη «αδύνατον» και οι προθεσμίες δεν τους ανησυχούν. Όλα θα γίνουν ακριβώς στην ώρα τους. Οι φίλοι και οι συγγενείς τους πάντα στηρίζονται πάνω τους σε μια δύσκολη στιγμή.

UniPro  δίπλα σου όπου κι αν είσαι!

ceid-courses.gr

Διαβάστε επίσης

Πώς να εξασφαλίσετε την συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών σας

Ψυχολογία των χρωμάτων: Τι δείχνει το αγαπημένο σας χρώμα για τον χαρακτήρα σας

10 σημαντικές απαντήσεις για το σεξ στην εγκυμοσύνη!!!

Υπουργείο Παιδείας: 12 χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τη λειτουργία Δημοτικών και Νηπιαγωγείων από σήμερα

UNIPRO: Γιατί είναι η πρώτη επιλογή στην Ελλάδα, για Φοιτητικές Εργασίες – Projects – Πτυχιακές – Διπλωματικές?

Μοριοδοτούμενα Προγράμματα όλων των ειδικοτήτων μέσω Ασύγχρονης Διαδικτυακής Διδασκαλίας

Μετάβαση στο περιεχόμενο