Ομορφιά

Tip για να δώσετε όγκο στις ρίζες των μαλλιών σας αν έχετε λεπτή τρίχα!

Μπορεί στο TikTok και στο Instagram να βγαίνουν συνεχώς καινούργιες τάσεις, η χωρίστρα στη μέση όμως είναι μία κλασικά αγαπημένη επιλογή για τα μαλλιά μας.

Μπορεί να σας ακούγεται ασήμαντο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πού θα επιλέξουμε να έχουμε τη χωρίστρα μας παίζει καθοριστικό ρόλο για το πρόσωπό μας. Σε κάθε περίπτωση, η χωρίστρα στη μέση θεωρείται πιο νεανική αλλά το αν θα μας ταιριάξει ή όχι δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά με το σχήμα το προσώπου και τα χαρακτηριστικά μας.

Μπορεί να ταιριάξει τόσο σε μακριά όσο και πιο κοντά μαλλιά, σε σγουρά, αλλά και πιο ίσια hair looks προσφέροντας ένα σοφιστικέ και effortless chic αποτέλεσμα.

Βέβαια, αν έχεις λεπτά μαλλιά δεν είναι λίγες οι φορές που θα ήθελες να δώσεις λίγο παραπάνω όγκο στις ρίζες τους, ιδιαίτερα αν συνηθίζεις να κάνεις τη χωρίστρα σου στη μέση.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook:  juniorsclub.gr —> ΕΔΩ

Τι μπορείς να κάνεις;

Εκτός από συγκεκριμένα προϊόντα στο λούσιμο, αλλά και στο hairstyling που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να δώσει extra όγκο στα μαλλιά, υπάρχουν μερικά απλά hacks, όπως το παρακάτω που εντοπίσαμε στο Instagram, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να χαρίσουν τον πολυπόθητο όγκο.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία βούρτσα για ξεμπέρδεμα και το πιστολάκι που στεγνώνεις τα μαλλιά σου.

Αφού κάνεις τη χωρίστρα στη μέση, με τη βούρτσα πιάνεις ένα πολύ μικρό τμήμα των μαλλιών σου και με το πιστολάκι «στεγνώνεις» με ζεστό αέρα για 5-8 δευτερόλεπτα. Συνεχίζεις ακόμη με 3-5 δευτερόλεπτα με κρύο αέρα. Είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι να κάνετε για να μην «σπάει» το concealer κάτω από τα μάτια

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο