Αθλητισμός Προτεινόμενο

Ο Βασίλης Σπανούλης “οφείλει” το τρίποντο στην οικογένεια του-(Φωτογραφίες)

από την Ελένη Βασιλοπούλου

Το ωραιότερο δώρο για την νίκη της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη βρισκόταν δίπλα του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η πανέμορφη οικογένεια του, ήταν εκεί! 

spanoulis4-juniorsclub.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται πως άντλησε δύναμη από τους γιους του και την σύζυγο του, οι οποίοι ήταν κοντά του και τον στήριζαν κάθε στιγμή. Η Ολυμπία ήταν αυτή που κατανοούσε περισσότερο απ΄όλους την αγωνία του συζύγου της, εφόσον στην αρχή ο Βασίλης, ήταν άστοχος.

ÓÐÁÍÏÕËÇÓ  ÔÓÓÊÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ(ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015) SPANOULIS  CSKA - OLYMPIAKOS(FINAL FOUR EUROLEAGUE 2014-2015)

Κατά την διάρκεια του 2ου ημιτελικού ο Βασίλης Σπανούλης καθόταν στην εξέδρα και έβλεπε μαζί με την οικογένεια του τον αγώνα, αγκαλιά με τα παιδιά του.Αυτό ήταν! Αυτό χρειαζόταν ο αρχηγός, την δύναμη που άντλησε από την οικογένεια του, την αγάπη τους και τα κατάφερε!!!

Με ένα εκπληκτικό τρίποντο όμως, 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε μπροστά στον Νάντο Ντε Κολό, ο αρχηγός του ΟΣΦΠ, έκανε το 69-66 και ουσιαστικά χάρισε μία τεράστια νίκη στον Ολυμπιακό που τον έστειλε στον τελικό της Euroleague.

Νίκη Ολυμπιακού στο Μπάσκετ: Ο Σπανούλης με το νικητήριο τρίποντο στέλνει τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague

spanoulis2-juniorsclub.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης και το γεγονός ότι  δεν ήταν μόνος του στην Μαδρίτη, αλλά με  την σύζυγο του και τα τρία του παιδιά, απέδειξε πόσο σημαντική είναι η οικογένεια του, αλλά και η ομάδα του!

spanoulis3-juniorsclub.gr

Η Ολυμπία, σύζυγος του Βασίλη, την στιγμή που σκόραρε κρατούσε αγκαλιά τον πιο μικρό της γιο, ο οποίος κοιμόταν.

ÓÐÁÍÏÕËÇÓ  ÔÓÓÊÁ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ(ÖÁÉÍÁË ÖÏÑ ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2014-2015) SPANOULIS  CSKA - OLYMPIAKOS(FINAL FOUR EUROLEAGUE 2014-2015)

Αμέσως μετά όμως, όταν τέλειωσε ο αγώνας, ο Βασίλης Σπανούλης έσπευσε πάλι για να αγκαλιάσει την οικογένεια του, και τον μικρότερο του γιο ο οποίος μόλις είχε ξυπνήσει και χαμογελούσε στην αγκαλιά της μαμάς που είχε δακρύσει.

]]>

Μετάβαση στο περιεχόμενο