Ομορφιά

Βήμα βήμα πως θα κάνετε ένα πρωινό smokey eye look σε 10′ – Βίντεο

Το ξέρω πως έχεις την εντύπωση πως πρόκειται για ένα απαιτητικό μακιγιάζ, χρονοβόρο και βαρύ που δύσκολα θα το προτιμούσες για πρωί, εφόσον ο χρόνος σου είναι περιορισμένος. Δεν ισχύει όμως, Το smokey eye look μπορεί να υπάρξει και σε πρωινή βερσιόν και μάλιστα δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να νομίζεις.

Αρκεί να ξέρεις τον σωστό τρόπο μακιγιάζ και τις κατάλληλες αποχρώσεις σκιών, ώστε να συμβαδίζει όχι μόνο με την ώρα αλλά και την  εποχή που διανύουμε. 

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Η πρωινή βερσιόν 

Τις πρωινές ώρες, που θέλεις να είσαι μεν περιποιημένη στο γραφείο αλλά όχι υπερβολική, το smokey eye μακιγιάζ θεωρούσαμε πάντα πως είναι απαγορευτικό. Αυτό όμως είναι εντελώς λάθος. Απλά, θα πεις τέλος στο βαρύ σκούρο smoky eye look το οποίο όμως δε θα αποχωριστείς ολοκληρωτικά, αφού θα το αντικαταστήσεις με ένα πιο ανάλαφρο που θα είναι επίσης σέξι και εντυπωσιακό, αλλά ταυτόχρονα διακριτικό! Αν θέλεις και εσύ να αποκτήσεις ένα ακαταμάχητο πρωινό μακιγιάζ , το smokey eye είναι μια από τις καλύτερες επιλογές σου. 

Το smokey eye look βήμα βήμα:

ΒΗΜΑ 1: Άπλωσε σε όλο το κινητό βλέφαρο primer για τα μάτια με τη βοήθεια ενός πινέλου

ΒΗΜΑ 2: Με ένα καφέ μολύβι σχεδίασε μια λεπτή γραμμή κατά μήκος της βάσης των άνω βλεφαρίδων ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία προς τα μέσα.

ΒΗΜΑ 3: Σβήσε με φορά προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

ΒΗΜΑ 4: Συνέχισε μέχρι την εσωτερική γωνία με μικρές, διακεκομμένες κινήσεις.

ΒΗΜΑ 5: Με τον ίδιο τρόπο υπογράμμισε το περίγραμμα του κάτω βλεφάρου. Φρόντισε η γραμμή να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες. 

ΒΗΜΑ 6: Σβήσε τη γραμμή στο κάτω βλέφαρο με το δάχτυλό σου ή με μια μπατονέτα.

ΒΗΜΑ 7: Επίλεξε μία καφέ σκιά.

ΒΗΜΑ 8: Άπλωσε την τη στα 3/4 του άνω βλεφάρου. Συνέχισε συμπληρώνοντας και άλλες στρώσεις, για πιο έντονο αποτέλεσμα. Προτίμησε μία ακόμα πιο σκούρα απόχρωση για να τονίσεις την πτυχή του βλεφάρου και εστίασε εκεί ακριβώς στην πτυχή. 

ΒΗΜΑ 9: Δώσε επίσης έμφαση στο τόξο των φρυδιών, δηλαδή στο κόκκαλο κάτω από το φρύδι.

ΒΗΜΑ 10: Με το πινέλο της σκιάς, υπογράμμισε εξωτερικά τη βάση των κάτω βλεφάρων. Προσοχή! Μην πλησιάσεις στη βλεννογόνο, καθώς η σκιά σε σκόνη θα τσούξει τα μάτια σου εσωτερικά.

ΒΗΜΑ 11: Επίλεξε μία σκιά ματιών σε πιο κόκκινη απόχρωση.

ΒΗΜΑ 12: Κάνε και πάλι την ίδια διαδικασία όπως στα βήματα 8 και 9 για να δημιουργήσεις την τεχνική “blending” μεταξύ των σκιών.

ΒΗΜΑ 13: Βάλε έξτρα χρώμα μέχρι να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, δημιουργώντας ένα πλάγιο V στην εξωτερική γωνία του ματιού.

ΒΗΜΑ 14: Τόνισε και πάλι τη γραμμή σύριζα στις βλεφαρίδες σου με το καφέ μολύβι και δώσε παραπάνω έμφαση στην εξωτερική γωνία του ματιού, δηλαδή στο πλάγιο V που σχημάτισες με το πινέλο της σκιάς. 

ΒΗΜΑ 15: Εφάρμοσε πολλές δώσεις μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες με κινήσεις πλάγιες και ανοδικές.

 

 

 

 

 

πηγή

 

 

 

 

 

Πώς να δημιουργήσετε ένα lifting εφέ στα μάτια σας με τη βοήθεια του μακιγιάζ

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο