Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 12 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δεν λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καβγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας. Εάν περνάει από το χέρι σας, αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεχείς και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα προκειμένου να καλύπτετε τα συναισθηματικά κενά σας. Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαράξτε κοινή πορεία με τον σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς, αλλά στη σχέση σας δεν χωράει παρασκήνιο. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε να εκφράζετε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν. Ξεπεράστε όσα σας ταλαιπώρησαν αρκετά στο παρελθόν για να αναζωογονηθείτε. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία σας, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές σας αισθηματικές ανασφάλειες δεν σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να απλοποιήσετε κάποιες καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες και δυσεπίλυτες.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας, γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Αν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε, δεν θα αποκαταστήσετε την ψυχική υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Εξηγήστε στον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κάποιος και κάντε την υπέρβασή σας για να πετύχετε την αποδέσμευση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν, αλλά και να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι πολυτέλεια να διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή. Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους, όσο δίκαια κι αν είναι τα αιτήματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους, λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Αλλάξτε δρόμο, αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε νέα πνοή στην ερωτική ζωή σας κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με τον σύντροφό σας. Αρχίστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο