Βρίσκεσαι στην Πάτρα κι’ εκτός της όμορφης δροσερής πόλης έχεις τη τύχη να απολαμβάνεις, συχνά… πολύ συχνά τα παγωτά και τα γλυκά του Ζαχαροπλαστείου Πλέγας (Γούναρη 150)!
Και τώρα που είπαμε για παγωτό, πείτε μου ποιος δεν έχει δοκιμάσει εκείνο το λαχταριστό, δροσερό και κριτσανιστό, παγωτό κρέμα με κανταΐφι, βύσσινο και πολλά αμύγδαλα;;;
Τι σας κάνω;;;
Από μια μεριά έχετε ένα δίκιο γιατί αν είσαι στην Πάτρα, πας στην καρδιά της πόλης στη κεντρική οδό Γούναρη και απολαμβάνεις το παγωτό κανταΐφι, αν δεν είσαι όμως τι κάνεις;;;
Ευκαιρία να δείτε φίλους, παλιούς συμφοιτητές, συγγενείς, συναδέλφους κλπ. διότι όλο και κάποια σχέση θα έχεις με την πόλη!
Γιατί είναι τόσο μοναδικό αυτό το παγωτό;;;
1. Είναι από τα χέρια του καλύτερου ζαχαροπλάστη της πόλης, του κου Κων/νου Πλέγα
2. Φτιάχνετε με ολόφρεσκα υλικά, γάλα της ημέρας, υλικά α΄ποιότητας!
3. Είναι ο μοναδικός που φτιάχνει παγωτό κανταΐφι και το “μαλλί” είναι κριτσανιστό και μαλακό μαζί.
4. Δεν μυρίζει βούτυρο και το βύσσινο είναι τόσο, ώστε να μη σε λιγώνει!
5. Είναι μια συνταγή που περνά από γενιά σε γενιά και κάθε φορά κερδίζει όλο και περισσότερους fans!
6. Βγαίνει οικογενειακή μερίδα και συμφέρει!
7. Μπορείς να το γευτείς σε χωνάκι ή σε κυπελάκι, με μια, δυο και τρεις μπάλες μαζί!
8. Γίνεται και τούρτα!!! Βάπτισης, γάμου και γενεθλίων!!!!!!
9.Μπορείς να το γευτείς χειμώνα – καλοκαίρι!!! Ο Πλέγας το παρασκευάζει καθημερινά!!!
10. Το λατρεύουν οι juniors φίλοι μας!!! Δεν υπάρχει παιδί που να πει όχι σε παγωτό του Πλέγα!
]]>