Θέματα Ασφαλείας Προτεινόμενο

10 επεισόδια podcast για το τραύμα που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Πόσες φορές σου έχει τύχει όταν κάποιος σε ρωτάει «Πώς είσαι;» να λες απλώς «Καλά», ακόμα κι αν νιώθεις σαν να πεθαίνεις τελείως μέσα σου; Και όλο αυτό ώστε όλοι να μπορούν να συνεχίσουν τη μέρα τους σαν να μην τρέχει τίποτα.

Μη ξεχάσεις να κάνεις ένα Like στη σελίδα μας στο  facebook juniorsclub.gr —>ΕΔΩ

Το εξειδικευμένο  Κέντρο Ψυχικής Υγείας Traumahelp, που παρέχει επιστημονικές υπηρεσίες σε ανθρώπους που έχουν βιώσει μια τραυματική εμπειρία στο διαδίκτυο αλλά και οπουδήποτε αλλού, και βιώνουν τις συνέπειες στην κοινωνική ζωή, τη ψυχική ευημερία και την εργασία τους δημιουργεί μια σειρά επεισοδίων podcast που θα σου “αλλάξουν τη ζωή”.

Μέσα από μια σειρά δέκα επεισοδίων podcast η Ιδρύτρια του Traumahelp Κέλλυ Ιωάννου, Επικεφαλής καθηγήτρια στον τομέα της Εγκληματολογίας και της Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών ICPS College, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Uclan και Trauma Coach μας εξηγεί μέσα από την επιστημονική της κατάρτιση και προσωπική εμπειρία τι είναι  το “ψυχικό τραύμα” και μας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και πρακτικές που βοηθούν στην ανάκτηση της ψυχικής υγείας. Αυτοαποκαλύπτεται στους ακροατές, ώστε να τους βοηθήσει να αισθανθούν άνετα με αυτό που και οι ίδιοι μπορεί να βιώνουν.

Μια δράση ιδιαιτέρως καινοτόμα και μεστή που βοηθά τους ακροατές να ταυτιστούν με γεγονότα που θα ακούσουν, να εξοικειωθούν με τον όρο τραύμα και ψυχική υγεία, να νιώσουν άνετα με τον εαυτό τους και τις ιδιαιτερότες του.

Ως Traumahelp, πιστεύουμε πως με αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους γύρω μας να αποδεχτούν τον εαυτό τους, να ψάξουν μέσα τους για να βρούν αυτό που πραγματικά τους πληγώνει, να μιλήσουν ανοιχτά για αυτά που πολλοί θεωρούν ταμπού και να  στοχεύσουν στην αυτοφροντίδα και στην ίαση.

Τα επεισόδια radcast παρουσίαζουν θέματα που “αγγίζουν” όλους μας όπως:

  1. Τραύμα Εγκατάλειψης, πως να το αντιμετωπίσεις;
  2. Τι προκαλεί την κατάθλιψη σου;
  3. Γιατί ελκύω τοξικούς ανθρώπους γύρω μου;
  4. Πως να ξεπεράσεις το φόβο του να μην είσαι τέλειος/α
  5. Όταν το παιδί γίνεται ο γονέας

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε  https://radcast.gr/show/10-podcasts-gia-to-trayma-poy-tha-soy-allaxoyn-ti-zoi/?fbclid=IwAR0Z18NeljCQVKC0H9j-2WkiknHLE040pnidLTFNaOap23JmzJ3uBVkbKFY

Και στο youtube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αλλαγή στον νόμο περί ηλεκτρονικών απατών έπειτα από παρέμβαση των τραπεζών

 

 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο